23/07-17 10:00; Opdateret: 23/07-17 10:40

Første danske svømmer i VM-bassinet misser semifinaleFørste danske svømmer i VM-bassinet misser semifinale

Emilie Beckmann svømmede sig ikke i semifinalen ved langbane-VM. Anton Ipsen skuffede i 400 meter fri.

storybild

Emilie Beckmann svømmede sig ikke videre til semifinalen i 100 meter butterfly, da hun var i aktion ved langbane-VM i Budapest. Scanpix/Ida Marie Odgaard/arkiv

Budapest. Det lykkedes ikke for den 20-årige danske svømmer Emilie Beckmann at kvalificere sig til semifinalen i 100 meter butterfly ved langbane-VM i Budapest.

Emilie Beckmann var søndag morgen første dansker i bassinet ved verdensmesterskaberne, da hun svømmede sit indledende heat.

Her lagde danskeren godt ud i sit indledende heat og havde tredjebedste tid efter 50 meter. Noget tydede dog på, at hun havde lagt for hårdt ud, for på de sidste 50 meter gik det i stå for den unge svømmer.

Hun endte med tiden 58,95 sekunder - knap et halvt sekund langsommere end hendes personlige rekord på 58,58 sekunder.

Tiden var ikke god nok til at ende blandt de 16 semifinalister, der skal i aktion søndag aften. Grænsen for finalekvalifikation lød på 58,66 sekunder.

Den svenske stjernesvømmer Sarah Sjöström sikrede sig suverænt førstepladsen i de indledende heats med tiden 55,96 sekunder.

Senere søndag var også den danske svømmer Anton Ipsen i aktion.

Han skuffede dog i sit indledende heat på 400 meter fri, hvor han samlet blev nummer 23 med tiden 3 minutter og 51,52 sekunder.

Anton Ipsen var et stykke fra sin personlige rekord og havde langt op til finalekravet, der lød på 3 minutter og 46,14 sekunder.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

LTF-medlem udvises af Danmark
bt.dk
Multiresistente bakterier spreder sig...
bt.dk
Bombe i Superligaen: Stjæler...
bt.dk
Gymnasieelever hærgede i offentlig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx