Af - 22/04-15 10:49

Kollisionskurs hos McLaren: Alonso og Boullier uenigeKollisionskurs hos McLaren: Alonso og Boullier uenige

Det handler om skridt ... fremskridt hos Formel 1-teamet. Og størrelsen på det.

storybild

Fernando Alonso og Eric Boullier. (Billede: Khan Tariq Mikkel)

Hvor hurtigt skal fremskridtene med 2015-raceren gå hos McLaren-Honda?

Det er der tilsyneladende ikke helt enighed om internt på holdet om forud for sæsonens femte grandprix. Her rammer feltet Europa, og Kevin Magnussens team har tidligere sagt, at man her satsede på at blive et mere 'konkurrencedygtig'.

Men hos løbsdirektør Eric Boullier og køreren Fernando Alonso ser ambitionsniveauet forskelligt ud. Se bare her.

Buttons rædsels-weekend: Går glip af rekord
Buttons rædsels-weekend: Går glip af rekord

Løbsdirektør Eric Boullier ifølge Motorsport.com:

- Ethvert skridt vil være godt, og vi kan ikke forvente et stort skridt, for sådan fungerer Formel 1 ikke længere. Det handler mere om at opnå gradvise forbedringer i nutidens Formel 1.

Alonso: - NU bliver vi snart ikke overhalet mere
Alonso: - NU bliver vi snart ikke overhalet mere

Fernando Alonso håber dog på en lidt mere aggressiv tilgang til grandprixet. Han blev senest nummer 11 i Bahrain, og nu vil han gerne lidt længere frem og have point:

- Jeg forudsiger, at vi i Barcelona vil se det første store skridt. Min forudsigelse er, at de næste tre løb bliver meget interessante for os. De skridt har vi taget siden Melbourne (første grandprix, red.) har alle peget i den rigtige retning, og vi vil arbejde hårdt på at gøre præstationen i Barcelona bedre – og alt indikerer, at det kommer til at ske. Jeg er optimistisk, selv om jeg godt ved, at der stadig er meget, der skal gøres, siger spanieren til F1.com.

Medie åbner døren for Kevin: Går Button på pension?
Medie åbner døren for Kevin: Går Button på pension?

Den tidligere McLaren-kører Mika Hakkinen tvivler på, at ambitiøse Fernando Alonsos kan få sine forventninger indfriet hos det britisk-japanske team. Både på kort og lang sigt.

- Er Fernando klar til at arbejde i de næste to, tre, fire år uden at være tæt på at vinde? Det kan være en virkelig kedelig proces, fordi det ikke kun drejer sig om de 15-16 løb. Det kan blive et langt år med at rejse rundt over hele verden. Det er rigtigt, rigtigt hårdt, så kan han motivere sig selv hele tiden, siger Mika Hakkinen til Daily Express.

Der er lige knap tre uger til løbet i Barcelona.


LÆS OGSÅ: Magnussen: Får én dag mere i McLaren-raceren

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx