Af Jens Meiniche Mouvielle - 26/01-18 22:58

Dansk stjerne i tårer efter smertefuldt nederlag: 'Det kan jeg slet ikke svare på lige nu'Dansk stjerne i tårer efter smertefuldt nederlag: 'Det kan jeg slet ikke svare på lige nu'

Danmark gik glip af EM-finalen, da holdet tabte til Sverige fredag aften.

storybild

Det var en slemt skuffet Morten Olsen efter nederlaget til Sverige. (Billede: MARKO DJURICA)

De var blevet kaldt for Danmarks drømmemodstander, men kampen udviklede sig hurtigt til et mareridt. En stærkt spillende Andreas Palicka i det svenske mål og grimme danske afbrændere var krydderierne i den surströmming, danskerne fik serveret fra start. Håndboldherrerne var således to gange i kampen bagud med fem mål, men i allersidste sekund lykkedes det Lasse Svan at tvinge kampen ud i overtid med sin scoring til 28-28.

Desværre for Danmark var svenskerne bedst til at holde styr på nerverne i det kæmpedrama, som den forlængede spilletid udløste, og Mikkel Hansen og co. kunne se til, mens svenskerne bookede finalepladsen mod Spanien med slutresultatet 34-35.

Det var nogle skuffede danske spillere, der stillede op til interview med TV2s udsendte rapporter.

»Jeg er utroligt skuffet. Vi havde en chance, som de færreste kan drømme om, og det kan vi slet ikke udnytte. Vi halter efter hele kampen, og det er utroligt skuffende. Vi finder ikke nogen løsning på dem. Vi brænder alt for mange chancer, vi udnytter slet ikke vores overtal godt nok, og vi kendte ikke vores besøgelsestid« sagde Morten Olsen til TV2 efter kampen.

Også Rasmus Lauge stillede op til interview med TV2, men da han blev spurgt om, hvorfor de ikke fik bedre styr på svenskerne i forsvaret, sagde han med tårer i øjnene:

»Det kan jeg slet ikke svare på lige nu. Den er hård.«

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Højt trusselsniveau i Frankrig:...
bt.dk
Verdens tredjestørste butik på vej...
bt.dk
DR-ansat rasede over DR-program: 'Det...
bt.dk
BTs Formel 1-korrespondent: Så mange...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx