Af - 13/12-13 11:00

Dansk profil: Det er mig selv, vi skufferDansk profil: Det er mig selv, vi skuffer

Danskerne troede ifølge meningsmåling, at håndboldpigerne ville nå en kvartfinale eller semifinale. Landsholdet tror stadig på det trods Serbien-nederlag.

Se Louise Burgaard-interview herover.

Pytlicks piger er under pres. Ikke bare for at vinde over Brasilien fredag aften og hente en topplacering i gruppen, men også fra danskerne hjemme i tv-stuerne.

En meningsmåling foretaget før VM viste, at flest danskere troede på, at holdet ville når til kvartfinalerne eller semifinalerne ved VM i Serbien.

Pytlick dagen derpå: Vi skal have bedre kontrafase
Pytlick dagen derpå: Vi skal have bedre kontrafase

Men efter nederlaget til værtslandet onsdag er vejen blevet noget bumpet. Det eneste, der kan rette op på det er en sejr på mindst to mål over brasserne.

- Hvis jeg skulle tænke på, hvor mange mennesker jeg skuffer, hvis vi ikke kommer det og det, eller jeg brænder et skud, så tror jeg, at jeg ville blive skør oven i hovedet. Så der tror jeg bare, at jeg tænker på min egen målsætning, og det er mig selv, vi skuffer, hvis vi ikke når så langt, siger Louise Burgaard, der scorede tre mål på tre forsøg mod serberne.

Det er vigtigt med førstepladsen for Danmark, da det nok vil betyde, at holdet skal møde Holland i 1/8-delsfinalerne. Ellers venter enten Frankrig, Montenegro eller Sydkorea.

Forsvarsgeneral: Så må vi vinde over Brasilien
Forsvarsgeneral: Så må vi vinde over Brasilien

- Det fede er, at vi stadig selv kan afgøre det. At vi ikke er afhængige af alle mulige andre resultater. Og den kamp i går (onsdag, red.) er så pisseærgerlig, for jeg synes, at vi stod med alt i hænderne, og vi kunne selv have afgjort det, siger Burgaard.

Fløjdebutanten Trine Østergaard er også optimist.

- Vi går ind til hver eneste kamp for at vinde. Jeg er sikker på, at hvis vi spiller en god kamp mod Brasilien, så ser det fint ud, siger hun.

Hør hele interviewet med Trine Østergaard herunder:

LÆS OGSÅ: Serbisk stjerne: Vores forsvar slog Danmark

LÆS OGSÅ: Danskere klar til at udnytte VM-system

LÆS OGSÅ: Pytlick tror stadig på førsteplads

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen læste om Amagermanden...
bt.dk
Medina tiltalt for kokainkørsel: Blev...
bt.dk
Hængte ombejlet fodboldstjerne ud: Nu...
bt.dk
Far til 14-årig pige i koma: 'Gid det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx