Af - 14/04-15 07:42; Opdateret: 14/04-15 07:53

Efter benbrækker-tackling: - Jeg er den sidste Cornelius vil tale medEfter benbrækker-tackling: - Jeg er den sidste Cornelius vil tale med

Silkeborgs Dennis Flinta er selv påvirket af den voldsomme tacking mod FCK-spilleren.

Bildstrecke im Grossformat »

Det var Dennis Flinta, der i mandagens superliga-kamp brækkede anklen på Andreas Cornelius. Også Silkeborg-spilleren var efter kampen påvirket af skaden hos FC København-angriberen.

- Ingen er mere ked af det end mig. Det er rigtig trist og forfærdeligt for Andreas Cornelius. Det er en uheldig situation, der fører til det. I stedet for at træde på hans fod, rammer jeg ham på anklen, siger Dennis Flinta til Silkeborgs website:

Uhyggeligt billede: Cornelius udgår med voldsom ankelskade i FCK-kamp
Uhyggeligt billede: Cornelius udgår med voldsom ankelskade i FCK-kamp

- Jeg fornemmede ikke lige i situationen, at det var alvorligt. Det er først, da der begynder at blive signaleret ud til bænken og jeg ser ned på hans ankel, at jeg ser, at det er alvorligt, siger Dennis Flinta.

Her fortæller Silkeborg-spilleren, at han ikke har snakket med FCK-angriberen.

- Jeg kontaktede bagefter FCKs holdleder og bad ham om at overbringe min medfølelse til Cornelius. Jeg tror, at den sidste Cornelius har lyst til at tale med lige nu, er mig. Sådan ville jeg i hvert fald selv have det. Han skal have lov at sunde sig, siger Dennis Flinta til Silkeborgs website.

Ståle Solbakken fortalte efter kampen, at flere FCK-spillere sad med tårer i øjnene efter kampen.

Dommeren har efterfølgende erkendt, at Dennis Flinta skulle have haft rødt.

- Der er der ikke nogen tvivl om, at det er en tackling, hvor modstanderens fare bliver sat til side og derfor udvisning, siger Mads-Kristoffer Kristoffersen til TV 2 Sporten.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx