01/09-14 22:29

FCK henter svensk landsholdsspiller i FulhamFCK henter svensk landsholdsspiller i Fulham

Alexander Kacaniklic skifter til FC København på en lejeaftale for resten af denne sæson.

storybild

(Billede: FCK)

FC København har mandag aften lejet den svenske landsholdsspiller Alexander Kacaniklic i den engelske klub Fulham.

Offensivspilleren med makedonske rødder spiller i den danske hovedstad i resten af denne sæson og bliver dermed FCK's 10. nye spiller i denne sæson.

- Vi har hentet Alexander ind, fordi han er en rigtig dygtig spiller med store offensive kvaliteter. Vi har brug for lidt større bredde i truppen og i Alexander, får vi en spiller, der kan spille alle tre positioner bag forwarden, siger FCK-manager Ståle Solbakken i en pressemeddelelse.

- Han kommer med både Premier League- og international erfaring fra det svenske landshold, så han passer rigtigt godt ind hos os, forklarer Solbakken.

23-årige Kacaniklic har været lige i udkanten af Fulhams startopstilling og blev noteret for henholdsvis 20 og 21 Premier League-kampe i de to seneste sæsoner.

Han kunne dog ikke forhindre, at klubben rykkede ud af den bedste række ved udgangen af sidste sæson og forsøger sig altså nu i FC København.

- Jeg har haft nogle gode snakke med manageren og ser meget frem til at komme i gang og bidrage med de kvaliteter, jeg har, for jeg har lige som klubben store ambitioner - først og fremmest om at vinde mesterskabet, siger Alexander Kacaniklic.

Han er noteret for 17 kampe for det svenske A-landshold, men er ikke udtaget til truppen, der 8. september møder Østrig i EM-kvalifikationen.

/ritzau/


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny popularitetsmåling: Topminister...
bt.dk
Alvorlig ulykke i forlystelse: Casper...
bt.dk
Arriva efter Støjbergs...
bt.dk
Lamslået over Skats direktør-finte:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx