22/06-15 22:24

Tinkoff-Saxo holder fast i Nicki SørensenTinkoff-Saxo holder fast i Nicki Sørensen

Nicki Sørensens dopingindrømmelse får konsekvenser for sportsdirektøren på cykelholdet Tinkoff-Saxo.

storybild

(Billede: Polfoto/arkiv)


Det professionelle cykelhold Tinkoff-Saxo accepterer, at Nicki Sørensen mandag erkendte at have taget doping tidligere i sin cykelkarriere som aktiv rytter.

- Nicki Sørensen informerede ledelsen af Tinkoff-Saxo på det tidspunkt, hvor han talte med Anti Doping Danmark (ADD) i 2013. Sørensen forsikrede Tinkoff-Saxo, at han talte med dem om omstændigheder, som fandt sted før 2004, skriver Tinkoff-Saxo mandag aften i en pressemeddelelse.

Dermed får det ingen umiddelbare jobmæssige konsekvenser for den tidligere rytter, som i dag fungerer som sportsdirektør for Tinkoff-Saxo, at han mandag erkendte at have taget doping.

- Han udtrykte sin store fortrydelse over, at disse omstændigheder var sket. Tinkoff-Saxo accepterede, at der var tale om begivenheder, som privat skulle løses mellem ADD og Sørensen, fortsætter Tinkoff-Saxo.

I meddelelsen nævnes det, at Tinkoff-Saxo har en dyb antidopingkultur, som er implementeret igennem hele holdet.

- Tinkoff-Saxo var overbevist om, og er det stadig, at Sørensen har opført sig i henhold til denne kultur i hans arbejde for holdet i det seneste årti.

Cykelholdet oplyser i sin meddelelse, at yderligere kommentarer vil blive fremsat, hvis og når, det måtte skønnes nødvendigt.

LÆS OGSÅ: Nicki Sørensen: Jeg dopede mig som aktiv

LÆS OGSÅ: Sørensen bliver sportsdirektør hos Riis

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx