Af Ritzau - 21/10-16 14:30

Mourinho har mistet uovervindelighed på Stamford BridgeMourinho har mistet uovervindelighed på Stamford Bridge

Som manager for Manchester United skal José Mourinho forsøge at vinde på sin gamle hjemmebane Stamford Bridge.

storybild

Manchester United-manager José Mourinho vender for første gang siden fyringen i Chelsea tilbage for at spille en kamp på Stamford Bridge. (Billede: Scanpix/Oli Scarff)

Den tidligere Chelsea-manager José Mourinho har ikke længere en følelse af uovervindelighed, når han søndag vender tilbage for at møde sin gamle klub på Stamford Bridge.

Mourinho, som nu er manager i Manchester United, tabte ikke en eneste kamp på hjemmebane med Chelsea i sine første tre sæsoner i London-klubben.

Og som cheftræner for italienske Inter sagde Mourinho inden en kamp mod Chelsea på Stamford Bridge i marts 2010, at det stadion bragte ham held. Inter vandt kampen 1-0.

Følelsen af held er der imidlertid ikke længere for Mourinho, som i sin sidste sæson som Chelsea-manager tabte fire kampe på hjemmebane og endte med at blive fyret i december sidste år.

- Nu har jeg tabt nogle kampe på "the Bridge". Sidste sæson tabte jeg nogle kampe, så jeg kan ikke bruge de samme ord nu, siger Mourinho.

Portugiseren har stor respekt for Chelsea og holdets nuværende italienske manager, Antonio Conte.

Chelsea har på femtepladsen efter otte kampe to point mere end United.

- Jeg behøver ikke at analysere Chelseas start på sæsonen. Men du kan se på tabellen, hvor holdet er placeret. Og de er i en god position.

- Så starten på sæsonen kan ikke være dårlig, hvis de ligger, hvor de gør, mener Mourinho.

United vandt torsdag aften 4-1 hjemme over tyrkiske Fenerbahce og Simon Kjær i Europa League.

Nu venter en endnu sværere opgave for United og Mourinho, som nedtoner det specielle ved at møde sin tidligere arbejdsgiver.

- Jeg vidste, at når jeg skulle arbejde i England og spille kampe i Premier League, så ville jeg før eller siden skulle spille mod Chelsea og være nødt til at vende tilbage til Stamford Bridge.

- Computerne har besluttet, at det er nu, så lad os komme i gang, siger Mourinho.

Søndagens opgør spilles klokken 17.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx