Af - 22/01-15 18:51; Opdateret: 22/01-15 22:05

Tysk sejr slukkede håbet for DanmarkTysk sejr slukkede håbet for Danmark

Tyskland gjorde som forventet og slog Argentina. Det betyder at Danmarks chancer for at nå førstepladsen er forsvindende små.

storybild

(Billede: Polfoto)

Øv. Der var ingen håndsrækning fra Tyskland til de danske håndboldherrer, der nu ikke blot er langt fra, men nærmere lysår fra førstepladsen i gruppe D.

I søndagens tidlige kamp besejrede ‘Die Nationalmannschaft’ nemlig Argentina med cifrene 28-23 og bragte dermed sig selv snublende tæt på at sikre sig førstepladsen. Kun et pointtab i deres sidste kamp mod Saudi-Arabien - hvilket er ekstremt usandsynligt - kan rokke ved det faktum.

Spanske Roberto er professionel fan... af Qatar
Spanske Roberto er professionel fan... af Qatar

Argentinerne gjorde ellers god figur af sig selv i første halvleg, hvor det lykkedes dem at komme igen efter en god tysk start. Sydamerikanernes mand i målet, Matias Schulz, havde en redningsprocent på yderst beskedne ni - en redning ud af 11 skud - men da han blev skiftet ud, så det bedre ud for de lyseblå.

Et stærkt spil i slutningen af første halvleg af blandt andre topscoreren mod Danmark, højrefløjen Federico Pizarro, betød dog, at Tyskland kom bagud med et enkelt mål ved pausen.

Danmarks drenge før brag: Hvem? Saudi Arabien?
Danmarks drenge før brag: Hvem? Saudi Arabien?

Det vendte dog hurtigt i anden halvleg, hvor tyskerne var klart overlegne. Især højrefløjen Patrick Groetzki var suveræn, idet han skød det argentinske forsvar fuldstændigt i sænk med seks scoringer efter pausen - syv i alt i kampen.

Selv om Danmark nu vinder deres to sidste kampe - mod henholdsvis Rusland i aften og Polen på lørdag - kan det kun blive til en andenplads i gruppen - og sandsynligvis en sværere modstander i ottendedelsfinalen.​

Håndbold aflyser 'Arvingerne': Her er dit Sunshine-fix
Håndbold aflyser 'Arvingerne': Her er dit Sunshine-fix

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx