Af - 05/11-15 13:20; Opdateret: 05/11-15 14:05

Real Madrid-stjerne sigtet i sexvideo-sag: Risikerer fem års fængselReal Madrid-stjerne sigtet i sexvideo-sag: Risikerer fem års fængsel

Real Madrid-stjernen Karim Benzema er blevet sigtet i en sag om sexvideo-afpresning af fransk landsholdskollega.

storybild

(Billede: Polfoto/AP/Lionel Cironneau)

Karim Benzema er nu blevet sigtet i sagen om en sex-optagelse med Olympique Lyons franske landsholdsspiller Mathieu Valbuena, som ifølge franske medier skal være brugt til at forsøge afpresning.

Det skriver det franske nyhedsbureau AFP.


Karim Benzema blev anholdt i går i forbindelse med sagen som involverer en sexvideo, hvor hans franske landsholdskollega, Mathieu Valbuena fra Olympique Lyon, angiveligt optræder. Valbuena er i den forbindelse blevet afpresset af tre ‘forbrydere’, der skulle være i besiddelse af videoen.

Benzema har indrømmet, at spille en rolle i sagen. Han forklarede i dag i retten i Versailles, at en af hans barndomsvenner var blevet kontaktet af de tre mænd, og det er i den forbindelse, at Benzema har blandet sig.

Angriberen ville hjælpe sin barndomsven med at kontakte Valbuena, så de kunne forhandle om, hvad der skulle ske med sex-optagelsen, forklarede Real Madrid-stjernen i retten, ifølge franske medier.

Real Madrid-stjernen Karim Benzema og Mathieu Valbuena fra Olympique Lyon.(Bild: Polfoto/AP)

Det er på den baggrund, at retten nu har sigtet Karim Benzema for medvirken i afpresning, og han risikerer nu op til fem års fængsel. De franske myndigheder arbejder nu videre på sagen.

Benzemas advokat, Sylvian Cormier, siger, at hans klient er uskyldig

- Karim Benzema støtter sin ven Mathieu Valbuena. Karim Benzema har intet indrømmet. Han fastholder sin uskyld.

Stjerneangriberen vil med sigtelsen ikke kunne støde til den franske landsholdstrup, som mødes på mandag. Ligesom han er blevet forbudt at kontakte Valbuena. Valbuena har i øvrigt ændret sit profilbillede på Facebook til et billede af ham og Benzema.

Mathieu Valbuena ændrede sit profilfoto på Facebook i dag. Han støtter Benzema i den spegede sexvideo-sag.

Real Madrid-stjernen har tidligere været involveret i en sag, hvor han sammen med blandt andre Franck Ribéry fra Bayern München blev beskyldt for at have haft sex med en prostitueret, der viste sig at være mindreårig.

Mens Ribéry indrømmede at have dyrket sex med den prostituerede, afviste Benzema at have haft sex med hende. Sagen blev droppet sidste år.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx