Af - 29/09-15 15:02

Kontroversiel Superligaprofils fadøls-jubel går verden rundtKontroversiel Superligaprofils fadøls-jubel går verden rundt

Esbjergs Nicki Bille fejrede sin overtids-udligning mod Hobro med at tømme en fans fadøl. Det vækker jubel på de sociale medier.

storybild

Nicki Bille på vej ud for at juble med Esbjergs fans. Kort efter dette billede er taget får han fingrene i en fadøl, som han bunder. (Billede: Polfoto)

Nicki Bille var den store helt for Esbjerg, da han med to mål sikrede vestjyderne det ene point i 2-2-dramaet mod Hobro. Det markerede den kontroversielle angriber med at fejre sin straffescoring i kampens overtid med at bunde en Esbjerg-tilhængers fadøl.

Den vilde jubelscene har ikke kun vakt opsigt i Superliga-land, men også uden for Danmarks grænser, hvor videoklippet af den tørstige målmager går sin sejrsgang på de social medier.

Se Nicki Billes fejring her, som den store britiske avis The Guardian har fået fingrene i. Og læs herunder nogle af de sjove og imponerede reaktioner fra fodboldelskere på de sociale medier.
LÆS OGSÅ: Ukendt Brøndby-spiller har sparket euforien tilbage på Vestegnen

LÆS OGSÅ: Brøndbys derby-matchvinder vil spille hver weekend

LÆS OGSÅ: Brøndbys 'action man' blev matchvinder: Jeg vinder alle nærkampe

LÆS OGSÅ: Lyngbys ti mand slog Esbjerg ud af pokalen

LÆS OGSÅ: Fodboldspilleren Nicki Bille modtager voldsdom

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx