Af - 08/05-14 21:11; Opdateret: 08/05-14 21:51

Brøndby skubbede guldet ud af ulvenes hænderBrøndby skubbede guldet ud af ulvenes hænder

FC Midtjylland led et smertende nederlag på Brøndby Stadion, og der er nu meget langt op til guldet for ulvene.

storybild

Hovederne hang hos FC Midtjylland-spillerne, der på Brøndby Stadion røg et stort skridt bagud i jagten på guld. (Billede: Polfoto)

Regnen silede ned ved kick-off, mens en massiv regnbue tonede frem over Brøndby Stadion her til aften, hvor gæsterne fra FC Midtjylland kunne lugte guldet for enden.

Men med en præstation, der ikke var et mesterhold værdigt, måtte ulvene se sig selv blive banket fast på andenpladsen af et angrebsivrigt brøndbyhold.

Brøndby kom klart bedst ud af starthullerne, og efter små 10 minutter gjorde Ariel Nuñez det til 1-0 for hjemmeholdet med sin fjerde sæsonscoring i 10 kampe - og minsandten om den lille paraguayaner ikke var på pletten igen allerede 10 minutter senere. Begge gange var det Simon Makienok, der spillede 10'eren fri.

Og nærmest poetisk forsvandt regnbuen over Brøndby Stadion gradvist, som de blå-gule scorede, og guldet for enden syntes længere og længere væk for Glen Riddersholm og hans FCM-trup, der i går blev overhalet af titelrivalerne fra AaB.

Men målfesten var ikke slut endnu. For efter en halv times spil var det Simon Makienoks tur til at få den sidste fod på bolden, og han gjorde det ubesværet til 3-0, og så lignede midtjydernes kollaps en realitet.

Brøndbytilhængerne på Sydsiden skreg herefter på 4-0, men pludselig bed ulvene fra sig, da Sylvester Igboun reducerede. 3-1 blev stillingen, og det var også hvad der stod på måltavlen, da holdene gik til pause.

I anden halvleg fortsatte Brøndby presset, men der skete ikke meget mere på Brøndby Stadion ud over et par brændte chancer i begge ender.

Midtjyderne måtte gå slukørede hjem, og de er nu afhængige af, at AaB også snubler i en af de resterende to kampe, hvis de skal have en chance for at vinde guld for første gang i klubbens historie.

Brøndby ligger fortsat nummer fire, á point med FCK på tredjepladsen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kæmpebeløb: Nyt sommerhus på markedet...
bt.dk
Tjener tilbød Jes Dorph en fadøl: Jeg...
bt.dk
Irina afslører nyt...
bt.dk
Se det søde billede: Filmstjerne er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx