Af - 03/01-17 14:15

TV: Her får materialemand debut for førsteholdetTV: Her får materialemand debut for førsteholdet

Da Carolina Hurricanes reserve-målmand blev syg, fik holdets 38-årige materialemand lyn-kontrakt: Og med 7,6 sekunder tilbage af NHL-kampen mod Tampa Bay, hørte han sit navn...

storybild

En 38-årig materialemand fik sin drengedrøm opfyldt med 7,6 magiske sekunder, som han vil huske resten af sit liv. (Billede: Scanpix/James Guillory)

Advarsel: Så er der solstrålehistorie-alarm.

Efter i årevis trofast at have passet sit arbejde som ansvarlig for førsteholdets udstyr, gik en livsdrøm for nyligt i opfyldelse for NHL-holdet Carolina Hurricanes materialemand, Jorge Alves...

Ehlers skyder året i gang med scoring i nederlag
Ehlers skyder året i gang med scoring i nederlag

Hobby-målmanden har i løbet af årene jævnligt trænet med førsteholdet, men har aldrig været i spil til kampene. Lige indtil for nyligt, da Hurricanes' reservemålmand lagde sig syg op til en kamp mod Tampa Bay Lightning.

Så blev han på ingen tid udstyret med en prøve-kontrakt, og sat på bænken, hvorfra han kunne se sit hold tabe kampen med 3-1.

- Minutterne tikkede væk, men så lige pludselig: 'Jorge, få dit grej på!' Og jeg var bare: 'Hvad!?!' fortæller han tydeligt rørt i en video, som Hurricanes har postet på sin hjemmeside, og som du kan se sidst i artiklen.

Med tårer i øjnene kæmper han en håbløs kamp for at svare på spørgsmål uden at stemmen knækker alt for meget over.


Som man kan se øverst i videoen herover, så var der kun 7,6 sekunder tilbage af kampen, den var allerede afgjort, og pucken nåede aldrig ned i den ende af isen, hvor Jorges Alves stod. Men det betyder ikke noget for Jorge Alves.

- De 7,6 sekunder er dyrebare for mig, fortæller han.

- Hver gang jeg ser det, så.. så skal jeg passe på ikke at blive overvældet, siger han og fortæller, at han har modtaget op til 200 sms'er og en masser facebook-beskeder.

- Jeg blev virkelig rørt over at læse dem, siger han inden stemmen knækker over igen.

Rookie imponerer Frederik Andersen i historisk NHL-kamp
Rookie imponerer Frederik Andersen i historisk NHL-kamp

Og som mange straks pointerede på twitter, så er det lige nu en 38-årig materialemand, der fører NHL-målmændenes statistisk for 'mål i mod pr kamp.'


LÆS OGSÅ: Frans Nielsen assisterer i Detroit-sejr i NHL

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Hun følte sig oppustet i tre år:...
bt.dk
Dronningen rejser væk på ferie
bt.dk
Advarer mod kokosolie solgt i hele...
bt.dk
Indvandrere og efterkommere koster...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx