07/09-13 10:09

Landsholdet får hug: 2. Division Øst-niveauLandsholdet får hug: 2. Division Øst-niveau

Selv om det blev til en sejr på 2-1 over Malta, har aviserne ikke mange rosende ord til Morten Olsens mandskab

storybild

Maltas Clayton Failla udligner til 1-1 forbi den danske forsvarsmur, fredag aften i VM-kvalifikationskampen på Ta Qali National Stadium. (Billede: Lars Poulsen/POLFOTO)

Pinligt, forfærdeligt og ufortjent. Selv om det danske fodboldlandshold satte tre point på den slunkne konto i VM-kvalifikationsgruppe B, bliver der uddelt drøje hug til Morten Olsens mandskab efter 2-1 sejren over Malta fredag aften.

- Hvor var det dog begrædeligt ringe, hvad danskerne præsterede mod et maltesisk hold, der ikke ligefrem var nogen skræmmende størrelse.

Læs også: Vildt VM-comeback er muligt for dansk landshold

- Tempo på 2. Division Øst-niveau og en uforklarlig mangel på gejst, vilje og initiativ gjorde nemlig kampen til en grum omgang at komme igennem, skriver Ekstra Bladet.

Heller ikke Jyllands-Posten er imponeret og kalder sejren over den lille østat decideret ufortjent.

Læs også: Utilfreds Olsen: Vi var bange for at spille fodbold

- Danmark har vel aldrig tidligere hentet så ufortjent en sejr over så upåagtet en modstander. Vi tager den lige igen - en ufortjent sejr over nummer 134 på verdensranglisten, skriver Jyllands-Posten.

- Spillet var dårligt, og Malta burde have fået uafgjort, men alt det er ligegyldigt. Danmarks VM-flamme er på utrolig vis atter tændt, lyder analysen fra BT.

Efter sejren over Malta har Danmark stadig en chance for at kvalificere sig til VM-slutrunden næste år i Brasilien, men det kræver i første omgang en sejr over Armenien i Jerevan på tirsdag.

Her er Danmark ifølge Politiken undertippet, efter at Armenien fredag vandt i Tjekkiet med 2-1. Det er selvsamme Armenien, som vandt en knusende 4-0 sejr over Danmark i Parken.

- Tirsdag aften i Armenien er hjemmeholdet favorit, konstaterer avisen.

Ifølge Ekstra Bladet er der imidlertid ingen grund til, at danske fodboldfans sætter snuden op efter en VM-slutrunde i Brasilien med dansk deltagelse.

- Begynd bare at fylde kummefryseren med is og købepizza. Vi tager VM fra tv-skærmen, skriver Ekstra Bladet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Muslimsk læge: Støjberg, du glemmer...
bt.dk
Japanere knuser dansk drøm om ny...
bt.dk
Stunt-ekspert om Jakob Oftebros...
bt.dk
Det norske kongehus forsvarer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx