Af - 25/08-15 13:49

Olsen om Albanien: De lugter blodOlsen om Albanien: De lugter blod

Morten Olsen har udtaget 21 af 23 mand til den vigtige EM-kvalkamp mod Albanien

storybild

(Billede: Polfoto)

De var der alle sammen, de velkendte landsholdsansigter, i Morten Olsens landsholdstrup: Agger, Bendtner, Eriksen, Kjær og så videre.

Kun en enkelt skade hos en af de faste spillere - Andreas Bjelland - betød derfor, at det var en positiv Morten Olsen, der præsenterede 21 af 23 navne til truppen til den udsolgte EM-kvalkamp i Parken mod Albanien den 4. september og mod Armenien tre dage senere.

DBU melder alt udsolgt til landsholdets nøglekamp
DBU melder alt udsolgt til landsholdets nøglekamp

Trods den tilfredse mine hos landstræneren, var der også plads til en smule nervøsitet før mødet med ubesejrede Albanien.

- De albanske fans forguder deres spillere, som lugter blod og har fået foræret tre point (fra den skandaleombruste kamp mod Serbien, red.). Så de kommer med selvtillid. Det er kun Danmark, der har taget point mod dem. De er utroligt svære at spille mod, har en kompakthed, passion og tro på, at de kan gøre det, sagde Morten Olsen på pressemødet.

Højbjerg og Yussuf Poulsen imponerer de erfarne kræfter
Højbjerg og Yussuf Poulsen imponerer de erfarne kræfter

De to sidste pladser i truppen vil blive besat efter weekendens runder i de europæiske ligaer. Olsen regner med, at pladserne er reserveret til midterforsvarer, da kun Daniel Agger og Simon Kjær figurerede på den foreløbige lister over udtagne spillere, som du kan se her til højre.

LÆS OGSÅ: U/21-drengene: Her er lighed og 'god' ballade

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx