Af - 26/04-16 10:15

Hvad er nu det? Reserven får Kevin Magnussens bilHvad er nu det? Reserven får Kevin Magnussens bil

Kevin Magnussen må blive i garagen til den første træning før næste formel 1-grandprix. Holdets reservekører overtager danskerens bil.

Bildstrecke im Grossformat »
Magnussen viser før Melbourne-løbet stolt sin nye gule Renault-racer frem, som han skal køre i hele sæsonen. Renaults kørerdragt bliver også holdt i det traditionelle gule farver. Her er Magnussen ved præsentationen af sæsonens Formel 1-felt i Melbourne. ...ved præsentationen af den racer, han skal køre i ved sæsonens start. Den ser sort ud ved første øjekast, men den er i virkeligheden.. Ligesom Kevins og Jolyons shorts! Jeps. Den kan åbenbart også surfe - her fra en lidt anderledes præsentationsvideo. 24. februar 2016: Magnussen skal teste Renault-raceren for første gang på Montmelo-banen i Barcelona. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarer Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Så skal der testes! En fokuseret Magnussen inden han kører ud på Montmelo-banen i Barcelona 24. februar 2016: Der testes... Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. Ved et storstilet pressemøde i Renaults hovedkvarter uden for Paris blev den Formel 1-raceren for 2016-sæsonen præsenteret. Reservekører Esteban Ocon, kører Jolyon Palmer og Renault-bossen Carlos Ghosn sammen med Magnussen - Jeg er vildt glad, sagde Kevin Magnussen om sin kontrakt med Renault. I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Magnussen crasher ind i Felipe Massa og Danilo Ricciardo på Hockenheim i 2014 Kevin Magnussen udgår af Bahrains Formel 1 i 2014. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin kører rockstjernestilen på den røde løber til Justin Timberlake-koncert i Parken i 2014. Magnussen og holdkammeraten i McLaren-tiden, eks-verdensmester Jenson Button. Efter 2015-sæsonen skiltes Kevin og McLarens veje. Det var ikke noget pænt brud. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Anders Holch Povlsen, boss for Bestseller-koncernen og milliardær, har sponsoreret Kevin gennem det meste af hans karriere.

Kevin Magnussen får ikke lov at træne fuldt ud i sin bil forud for næste weekends formel 1-grandprix i Rusland.

Ved fredagens første træning på banen i Sochi må danskeren pænt tage til takke med at være reserve... for reserven.

- Sergey kommer til at bruge Kevin Magnussens R.S.16-bil til de 90 minutters træningssession fredag morgen, meddeler Renault i en pressemeddelelse.

Øv: Kevin kiksede sit jyske rekordforsøg
Øv: Kevin kiksede sit jyske rekordforsøg

'Sergey' er teamets 20-årige russer, Sergey Sirotkin, som teamet har store planer for. Han får nu lov til at træne bag rattet for første gang.

- Sergey er en af de mest lovende kørere i junior-rækkerne, så det er fantastisk for os, at han kommer med hos Renault Sport, siger Frédéric Vasseur, Racing Director for Renault Sport Racing.

Magnussen blev snydt: McLaren overholdt ikke kontrakten
Magnussen blev snydt: McLaren overholdt ikke kontrakten

Historien melder intet om, hvordan Kevin Magnussen har modtaget nyheden, men i det seneste grandprix brokkede han sig over, at han havde ringe muligheder for at gennemføre kvalifikationen som han gerne ville, fordi han ikke havde fået trænet nok i bilen, før den brød sammen.

LÆS OGSÅ: Vær med: Få dit navn på Kevin Magnussens bil i næste grandprix

LÆS OGSÅ: Skuffet Magnussen: Jeg vil snart have de første point

LÆS OGSÅ: Magnussen langt fra point i ny Rosberg-triumf

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ulykke med selvkørende Uber-bil var...
bt.dk
Morten måtte droppe studiet for at...
bt.dk
Har tabt alle fodboldkarrierens...
bt.dk
Bil rullede rundt på taget på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx