Af - 09/09-13 10:51; Opdateret: 09/09-13 12:46

Er det en fugl …? Næh, det er en flyvende SerenaEr det en fugl …? Næh, det er en flyvende Serena

Hun hoppede og hoppede og hoppede efter at have vundet sin 17 grandslam-titel i US Open.

Bildstrecke im Grossformat »

Hun gjorde det, Serena Williams. Og hun hoppede.

Det gjorde hum, efter at hun natten til mandag vandt sin 17 grandslam-titel – og den titelvante amerikaner formåede endda at gøre noget helt nyt i processen: For det var faktisk første gang, at hun vandt US Open to år i træk (trods hele fem sejre i turneringen).

Det holdt dog hårdt i en lang finale mod Victoria Azarenka – for andet år i træk, i øvrigt – hvor cifrene blev 7-5, 6-7, 6-1.

Det var derfor, at Serena Williams gav sig til at hoppe og hoppe og hoppe, som man kan få et indtryk af på billederne herover.

Hun var glad. Med den 17 grandslam-titel har nu kun en mindre end legenderne MartinA Navratilova og Chris Evert.

Hun erkendte, at hun var blevet lidt nervøs undervejs, inden hun forholdsvis overbevisende gjorde det færdigt i tredje sæt.

- Når man altid prøver at skrive historie, eller som i mit tilfælde: At blive en del af den, så kan man nok blive lidt mere nervøs end godt er. Jeg blev lidt anspændt, sagde Serena Williams ifølge US Today.

Serena Williams har stadig et stykke op til kvinden med flest grandslam-sejre nogensinde. Det er australske Margaret Court med hele 24 styk op gennem 60'erne og 70'erne.

Herefter følger Steffi Graf med 22 grandslam.

Det kræver derfor endnu nogle år aktiv tennis fra den snart 32-årige amerikaner, hvis hun skal blive historiens mest vindende.

Og faktisk var Serena Williams indtil nattens sejr ikke helt tilfreds med sin 2013-sæson. Selv om det er blevet til nu ni titler (via 67 sejre og kun 4 nederlag).

- For at være helt ærlig har jeg næsten været skuffet over min sæson. Jeg har følt, at ja ja jeg vandt French Open, men jeg var ikke tilfreds med min indsats i de to andre grandslam-turneringer (Wimbledon og Austraian Open, red.). Det føles helt sikkert meget bedre med to 'slams', sagde Serena Williams ifølge US Today.

LÆS OGSÅ: Nådesløs Serena Williams uddeler dobbeltæg

LÆS OGSÅ: Serena knuser grand slam-vinder i første runde

LÆS OGSÅ: Chok: Serena Williams sendt ud af Wimbledon

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Prins Nikolai er på...
bt.dk
Amalie Dollerup efter premieren: Jeg...
bt.dk
Læge kiggede stortalent i øjnene, da...
bt.dk
Er dette billedet, der viser, at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx