30/09-13 21:04

Joshua John sparker liv i FCNJoshua John sparker liv i FCN

Joshua Johns scoring kort før pausen var nok for FC Nordsjælland, der hjemme slog Randers FC.

storybild

FC Nordsjællands Joshua John har scoret til 1-0 og jubler sammen med Nicolai Stokholm (Billede: Polfoto)

FC Nordsjælland hentede mandag aften en vigtig sejr i bundstriden, da Randers FC blev sendt hjem med et 0-1-nederlag. Kronjyderne formåede aldrig at svare igen på Joshua Johns scoring.

Sidste sæsons vicemestre, FC Nordsjælland, har ellers fået en skidt start på denne sæson. Blot fem point kastede de ni første kampe af sig, så Farum-klubben var pisket til, for første gang i fem kampe, at hente point, da Randers FC mandag aften var på besøg.

Kampen var Joshua Johns første på Farum Park, siden han kom tilbage fra Twente, og hollænderen skulle vise sig hurtigt at komme i fokus.

Allerede efter to minutters spil havde han en stor chance, men der skulle dog gå 40 minutter yderligere, før han fik netmaskerne til at blafre.

Patrick Mtiliga slog en fin stikning mod hollænderen som slap fri, da Johnny Thomsen faldt. Thomsen havde det generelt svært over for John, og hans snubletur var altså medvirkende til, at John kom fri, så han kunne score til 1-0.

Randers FC havde blot scoret i en af de fem seneste kampe inden mandag aftens opgør, og det var til at se hvorfor. Godt nok var topscorer Ronnie Schwartz tilbage, men kronjydernes offensiv var oftest uden bid og uden idéer.

FC Nordsjælland skabte heller ikke meget i den anden ende, men målet så ud til at have givet lidt selvtillid. Dog ikke mere end at hjemmeholdets træner, Kasper Hjulmand, midt i anden halvleg valgte at sætte en ekstra forsvarsspiller på banen, for at køre sejren hjem.

Det træk viste sig ganske klogt af Hjulmand, hans mandskab formåede således at holde 1-0 kampen ud.

Sejren øger FC Nordsjællands pointtotal til otte, men det ændrer ikke på, at holdet er sidst i Superligaen med tre point op til OB og Sønderjyske, der ligger lige over nedrykningsstregen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

I skammekrogen: Superliga-assistent...
bt.dk
Bendtner udstilles og revses: 'Han...
bt.dk
Medie: Mourinho vil lade rekordkøb...
bt.dk
Tragedie: Ung mand død i ulykke på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx