Af - 26/06-17 14:40

Nu igen: Caroline Wozniacki poserer snart uden tøj påNu igen: Caroline Wozniacki poserer snart uden tøj på

Snart vil der komme nye billeder af Caroline Wozniacki uden tøj på.

Bildstrecke im Grossformat »
Se højdepunkterne fra Carolines tenniskarriere i billeder Caroline Wozniacki i den grønne dragt, hun har båret i et forrygende efterår i 2016. Caroline Wozniacki med sin Pan Pacific titel, som hun vandt i 2010 og genvandt i 2016 Wozniacki som nummer 1 på verdensranglisten i 2010 Stor præstation som nummer 1 i verden som blot 20-årig Karrieren har budt på mange triumfer, nemlig hele 25 WTA-titler (pr. 15. oktober). Her poserer hun med vindertrofæet til Brussels Open i 2011 Wozniacki er kommet langt siden hun som ganske ung tog den danske tennisverden med storm. Allerede som 11-årig sagde hun, at hun ville være nummer 1 i verden. Undervejs har Wozniacki også fundet kærligheden. I 2013 blev hun forlovet med den nordirske golfspiller Rory McIlroy. Kærligheden varede dog ikke længe, og i maj 2014 meddelte McIlroy, at de var gået fra hinanden. Han gjorde det forbi via en sms til hende, efter at bryllupsinvitationerne var sendt ud. Det er dog ikke kun golfspillere, hun har mødt af spændende mænd. Her ses hun hilse på Barack Obama, efter at den amerikanske præsident har slået tilbage på en serv fra Wozniacki, i forbindelse med det årlige Easter Egg Hunt, i det hvide hus. Caroline har også opbygget et stærkt venskab til sin kollega i branchen, nemlig Serena Williams, som er danskerens slyngveninde. Her set sammen til en modeopvisning i New York. En glad Caroline Wozniacki, der krydser mållinjen under New York City Marathon i 2014. Wozniacki har haft et stærkt og tæt forhold til sin familie. Hun trænes af farmand Piotr, og brormand Patrik er fodboldspiller, og har også deltaget i Vild Med Dans, hvor han her prøvedanser med søster. Ved OL i Rio 2016 blev Caroline Wozniacki valgt som fanebærer for Danmark. Det er dog ikke altid at tingene er gået helt godt for tennisdarlingen, som i USA har fået tilnavnet ''Miss Sunshine'', fordi hun altid smiler. Wozniacki har snakket om, at hendes karriere ikke varer længe endnu, og det er kun hende selv, der ved hvad fremtiden byder på.

Det sker i det amerikanske sportsmagasin ESPN årlige såkaldte Body Issue. ESPN begynder at lægge billederne ud på bladets netside espn.com i den kommende uge. Selve Body Issue-bladet kommer på gaden i USA 7. juli.

Formålet er at hylde de forskellige veltrænede idrætsudøveres kroppe. Billederne vil have en kunstnerisk form - og er altså ikke pornografiske

Wozniacki tager nyt spring frem på verdensranglisten
Wozniacki tager nyt spring frem på verdensranglisten

Da ESPN er amerikansk, er mange af de nøgne udøvere også amerikanere - af begge køn. Blandt de mere kendte er NFL-spillerne Ezekiel Elliott fra Dallas Cowboys og Julian Edelman fra New England Patriots samt den puertoricanske baseballspiller Javier Baez fra Chicago Cubs.

Men der er også andre. Blandt andet er det opsigtsvækkende, at 400 meter løberen fra Jamaica, Novlene Williams-Mills, stiller op. Hun bliver den første, der har overlevet brystkræft, som viser sig uden tøj på i ESPNs Body Issue.

Caroline Wozniacki har tidligere stillet op i uden ret meget tøj på for et andet magasin, Sports Illustrated, i tre år på stribe. I 2016-udgaven gjorde hun det som bodypaintet.

Åleslank Wozzy sender 'postkort' fra kærlighedsferie
Åleslank Wozzy sender 'postkort' fra kærlighedsferie

»Det fedeste ved at komme i bladet var alle de smukke billeder og opmærksomheden fra fyrene,« sagde Caroline Wozniacki i en chat-session i februar 2016 om de billeder, hvor hun var bodypaintet.

ESPN varsler også, at der kommer personlige interiews på netsiden med de forskellige idrætsudøvere, som har stillet op til årets udgave af Body Issue. De skriver dog ikke noget om, hvorvidt dette også inkluderer Caroline Wozniacki.

Caroline Wozniacki overrasker: - Jeg går med paryk
Caroline Wozniacki overrasker: - Jeg går med paryk

På tennisbanen bliver næste opgave for Caroline Wozniacki turneringen i Eastbourne i den kommende uge. Dernæst venter Wimbledon-turneringen, hvor Caroline Wozniacki sandsynligvis bliver seedet som nummer fem.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx