25/07-17 17:33

Wozniacki overvinder fransk forskrækkelse i BåstadWozniacki overvinder fransk forskrækkelse i Båstad

Verdensranglistens nummer 99 pressede Caroline Wozniacki ud i tre sæt på gruset i Båstad.

storybild

Båstad. Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki levede tirsdag op til favoritværdigheden ved Ericsson Open i den svenske ferieby Båstad.

Men det var ikke uden problemer, at Wozniacki vandt over franskmanden Pauline Parmentier. Danskeren blev tvunget ud i tre sæt, før hun for tredje gang i ligeså mange forsøg kunne slå Parmentier.

Sejrscifrene lød på 6-3, 3-6, 6-2.

Det var Wozniackis første kamp, siden hun tidligere i juli for sjette gang i karrieren måtte lade livet i Wimbledons ottendedelsfinaler.

I modsætning til den store grand slam-turnering spilles der på grus i Båstad. Her er Wozniacki topseedet, men hun var langt fra overbevisende i tirsdagens sejr over verdensranglistens nummer 99.

Den første lille franske forskrækkelse overvandt danskeren, efter Parmentier brød til 2-1 i første sæt. Wozniacki svarede direkte tilbage med et servebrud, og så var en potentiel krise afblæst.

På sin anden sætbold vandt Wozniacki første sæt efter et servees.

Andet sæt blev heller ikke specielt spændende - desværre for Wozniacki var det bare med omvendt fortegn.

Wozniacki åbnede ellers sættet med at bryde på ny, og selv om hun vaklede lidt i eget serveparti, kom hun alligevel foran 2-0.

Herfra oppede Parmentier sig, og Wozniacki havde problemer med at finde en god rytme. Franskmanden brød tilbage og bragte sig siden foran 3-2.

Efter 17 uprovokerede fejl fra Wozniackis side i andet sæt fremtvang Parmentier et tredje sæt.

Her fortsatte det franske overtag til en start, da Parmentier brød i første forsøg og kort efter kom på 2-0.

Det var det sidste, man fik set til franskmanden i kampen. Wozniacki genfandt sig selv, og hun vandt kampens sidste seks partier - meget symptomatisk på en fransk dobbeltfejl på matchbolden.

I anden runde skal Wozniacki op mod schweizeren Viktorija Golubic, der er nummer 106 i verden. De to mødtes tidligere i år i Dubai, hvor Wozniacki vandt i to sæt.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bestilte håndbajere til delegationen:...
bt.dk
Poul Madsen: Jeg har fortalt min...
bt.dk
Dommedags-scener på den jyske hede:...
bt.dk
Japanere knuser dansk drøm om ny...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx