Af - 27/05-14 21:26; Opdateret: 27/05-14 22:32

Manager: Troede Wozniacki ville begynde at grædeManager: Troede Wozniacki ville begynde at græde

Fokus fandt hun aldrig på tennisbanen i Paris, Caroline Wozniacki. Nu skal hun forsøge at finde det gode humør, hvis hun igen vil vinde kampe.

Hun holdt masken godt gjorde hun. Selvom hun sad til skue på podiet i presserummet i Paris foran den samlede verdenspresse havde hun hanket godt op i sig selv, Caroline Wozniacki. De blanke øjne indikerede, at det ikke ligefrem var en fornøjelse af svare på spørgsmål efter nederlaget i første runde af French Open.

Wozniacki: Følelsen var ikke rigtig
Wozniacki: Følelsen var ikke rigtig

En indikation hendes amerikanske manager, John Tobias, da Metroxpress møder ham til en kort sludder i spillerrestauranten i Paris.

”Jeg troede ærligt talt ikke hun ville kunne klare det, jeg troede hun ville begynde at græde. Men hun er sej person, der kæmper sig igennem de udfordringer hun møder. Den her er dog en af de helt store,” siger John Tobias til Metroxpress.

Wozniacki: Det kom som et chok
Wozniacki: Det kom som et chok

Udover et skadet knæ er hele historien med den ophævede forlovelse med Rory McIlroy noget danskeren endnu ikke har haft tid til sådan for alvor at spekulere over. Et faktum hun da også bekræftede på pressemødet efter nederlaget i tre sæt i Paris til belgieren Yanina Wickmayer.

”Det kom som et chok, det har ikke været den bedste forberedelse med det og skader,” sagde Caroline Wozniacki, der ellers holdt sig fra det ellers brandvarme emne om hendes kærlighedsliv.

Wozniacki efter lynexit: Det var svært i dag
Wozniacki efter lynexit: Det var svært i dag

Nu venter knap tre uger uden turneringstennis. Tid den danske tennisspiller kan bruge på at få grædt ud og genfundet gejst og gnist til tennis. Den var, af naturlige årsager, ikke tilstede hos hende i Paris. Men inden længe venter Wimbledon, så Wozniacki skal hurtigst muligt genfinde glæden ved tennis, ellers dratter hun stille og roligt længere ned af ranglisten

LÆS OGSÅ: Opmuntring til Wozniacki: Værste konkurrent slået hjem

LÆS OGSÅ: Wozniackis eks-træner: - Jeg forventer intet

LÆS OGSÅ: Wozniacki håndterer pressen i dag: Vil læse erklæring om Rory højt

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tillykke til Prinsesse Isabella: I...
bt.dk
Dansk stjerne i mystisk fravær:...
bt.dk
Superliga-stjerne har fået sit store...
bt.dk
LIGE NU: Bil i frontalt sammenstød...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx