Af - 31/03-14 11:24; Opdateret: 31/03-14 14:18

Tidligere landstræner: - Han er den største nogensindeTidligere landstræner: - Han er den største nogensinde

Leif Mikkelsen gav Michael V. Knudsen debut på landsholdet. Han mener, at stregspilleren er den største danske håndboldspiller nogensinde.

storybild

(Billede: Polfoto/Lars Poulsen)

Da Michael V. Knudsen debuterede på det danske landshold i 1999, var det Leif Mikkelsen, der satte ham på banen. I dag meddelte Knudsen, at han indstiller landsholdskarrieren til april.

Det får hans første landsholdstræner og tidligere ekspertkommentator for DR til at sende store roser til stregspilleren.

- Jeg så et mega-talent i Michael dengang. Og jeg vidste godt, at han ville blive rigtig rigtig stor, men ikke at han ville blive den største spiller, vi har haft herhjemme, siger Leif Mikkelsen.

Magnussens chef raser: - Følg reglerne!
Magnussens chef raser: - Følg reglerne!

Da Leif Mikkelsen i en kort periode overtog de danske håndboldherrer, var holdet delt op i flere grupperinger. Og en måde at løse de problemer på var et tage nye spillere ind. En af de spillere var Michael V. Knudsen.

- Det var en god måde at løsne op i grupperingerne på. Og han var et indlysende talent. Man skulle ikke lade sig snyde af hans blide ansigt. Han var en rigtig hård nyser på banen, husker Mikkelsen.

Håndbold-legende stopper på landsholdet
Håndbold-legende stopper på landsholdet

Knudsens personlighed var med til at gøre ham til så stor en stjerne på den internationale håndboldscene.

- Han har en jysk beskedenhed, som gjorde, at han holdt benene på jorden. Mange unge talenter skal meget hurtigt ud og vise hele verden, at de kan vælte den, og når det så går lidt skævt ramler det hele. Knudsen har en fantastisk personlighed, og det var med til at gøre ham til en superstjerne.

Nu hopper Wozniacki OP på ranglisten
Nu hopper Wozniacki OP på ranglisten

Selvom Knudsens blik for spillet og hårde spillestil vil blive savnet på landsholdet, er Mikkelsen ikke nervøs for fremtiden.

- Vi har både Jesper Nøddesbo, som spiller i Barcelona og Torsten Lahn. Og så er Danmark en af de lande, som producerer flest talenter, understreger den tidligere landsholdstræner.


LÆS OGSÅ: Dramatisk video: Her redder han modstanders liv

LÆS OGSÅ: Contador er klar til at banke Froome i Touren

LÆS OGSÅ: Superliga-topscorerne vurderet - kroner per mål

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx