Af - 26/09-13 08:05

Multiarena byder Kasi-Jesper velkommenMultiarena byder Kasi-Jesper velkommen

Den kommende multiarena i København og klubben Ajax København, kan muligvis komme til at spille en rolle i Jesper ”Kasi” Nielsens planer om at genrejse håndboldklubben AG København.

storybild

Jesper "Kasi" Nielsen har planer om at genrejse AG København. Nu åbner der sig en mulighed for både at skaffe hjemmebane og klub. (Billede: Polfoto/SKAFTE RUMLE)

Der er en klub og der er snart en hal. I begyndelsen af 2016 skal Københavns nye prestigeprojekt, Copenhagen Arena, stå klar. Med en kapacitet på helt op til 15.000 tilskuere kan stedet afholde de helt store sportsbegivenheder.

For nylig har Jesper ”Kasi” Nielsen sagt, at han vil genrejse håndboldklubben AG København, og kommende direktør for Danish Venue Enterprise, som kommer til at stå for driften af arenaen, Dan Hammer udelukker ikke et muligt samarbejde.

LÆS OGSÅ: Kasi-Jespers vilde plan: AG København skal genopstå

- Jeg har ikke snakket med ham. Men Jesper Nielsen har vist, at han kan fylde store arenaer og hvis nogen har store planer om musik eller sportsarrangementer, så er de mulige samarbejdspartnere, siger Dan Hammer.

Ajax Københavns direktør Jannik Hansen er åben overfor et samarbejde med Jesper Nielsen hvis muligheden byder sig. Jesper Nielsen skal nemlig bruge en licens til at drive håndboldklub på den østlige side af Storebælt.

Og denne skal helst komme fra en klub i den bedste eller næstbedste række, har Jesper Nielsen udtalt. Sådan en klub er netop Ajax som ligger i toppen af den næstbedste række og har klare ambitioner om at avancere til Håndboldligaen.

læs også: Kasi-Jesper vil have undskyldning fra Skat

- Vi er åbne overfor en dialog eller et samarbejde, vi tænker ikke noget konkret endnu, da vi ikke har taget kontakt til Jesper Nielsen eller omvendt, siger Jannik Hansen.

Flere sportsforbund har været skeptiske overfor den nye arena, da de mener den er for stor, selvom arenaen kan nedskaleres til 3500 tilskuere. Men Jannik Hansen og Ajax har ambitioner at spille deres største kampe i den kommende multiarena, når klubben, hvis alt går vel, rykker op i Håndboldligaen.

- Vi har snakket om, at lægge de første kampe i 2016 i arenaen, så vil der forhåbentlig også komme en del ekstra tilskuere, som er der for at se den nye arena, siger Jannik Hansen.

Dermed kan Copenhagen Arena muligvis komme til at lægge bane til et nyt københavnsk storhold.


Fakta om Jesper Nielsen.

Jesper Nielsen, født 15 maj 1969.
Har gennem sit firma KasiGroup tjent en formue på salg af Pandora-smykker i Tyskland. Var sponsor for fodboldklubben Brøndby IF fra 2008-2009.
Hovedaktionær i håndboldklubben AG København fra dannelsen i 2010 til konkursen i 2012. Klubben blev i sin korte levetid danske mestre to gange, og nåede at spille sig i semifinalen i Champions League.


LÆS OGSÅ: Kasi-Jespers vilde plan: AG København skal genopstå

LÆS OGSÅ: Kasi-Jesper vil have undskyldning fra Skat

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Rygterne har svirret længe: Nu tager...
bt.dk
Brændt straffespark og drama:...
bt.dk
Kronprins Frederik tog røven på...
bt.dk
Verdenskendt popstjerne deler frækt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx