Af Ritzau - 21/08-16 21:06

FCM-træner er ikke tilfreds med pointhøstenFCM-træner er ikke tilfreds med pointhøsten

Efter seks kampe har midtjyderne fået ni point, og det er ikke acceptabelt, når man vil have en topplacering.

storybild

FCM-træner Jess Thorup er ikke tilfreds. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Søndag måtte FC Midtjylland se tre point blive til et point, da et selvmål af Kian Hansen i slutminutterne var årsag til, at det kun blev til 2-2 mod Sønderjyske på hjemmebane.

Efter seks kampe har midtjyderne nu blot samlet ni point sammen, og det er ikke acceptabelt ifølge cheftræner Jess Thorup.

- Det er ikke tilfredsstillende. Vi vil gerne vinde hver gang, vi spiller, specielt her på MCH Arena. Det havde vi gjort os store forhåbninger om i dag, og langt hen ad vejen havde vi fortjent at vinde.

- Vi skal kæmpe med om toppladserne, og så skal vi vinde sådan en kamp som i dag. Vi har styr på kampen, og de må aldrig komme ind i kampen, men det er jo det, Sønderjyske er gode til.

- Der er mange kampe endnu. Jeg ser dog fremskridt på holdet, og allerede på torsdag får vi mulighed for at revanchere os, siger Jess Thorup.

Torsdag skal FC Midtjylland til Tyrkiet og spille returkamp mod Osmanlispor i Europa League-kvalifikationen. Første opgør endte med et 0-1-nederlag, og Jess Thorup ser sit mandskab som værende underdog i kampen.

- Det er en god mulighed for at rejse os, når der ikke er nogen, der forventer noget af os. Vi skal ned og se, om vi kan komme foran, og så skal det vise sig, hvem der er mest stærke mentalt.

- Vi skal skabe de chancer, der skal til, og hvis vi kan score de mål, som vi gjorde i dag, så er vi godt på vej. Men vi skal også holde nullet, og det gjorde vi ikke i dag. Det skal vi være opmærksomme på. Vi skal bare have et godt resultat dernede, og det er en sejr, siger Jess Thorup.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Martin Henriksen...
bt.dk
Flere anholdte efter sammenstød...
bt.dk
Zoologisk Have i København: Uventet...
bt.dk
Nåede at se sit livsværk smuldre: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx