Af - 02/10-14 11:19; Opdateret: 02/10-14 13:59

Vild pokerhånd: Sådan vandt 21-årig 7,6 millionerVild pokerhånd: Sådan vandt 21-årig 7,6 millioner

Verdens største årlige pokerturnering på nettet blev afgjort i weekenden. Vinderen blev en purung tysk pokerkomet, der lige var kommet hjem fra ferie.

storybild

Her ses den 21-årige Fedor Holz, der i dag må være en glad mand. (Billede: Fedor Holz)

Pokerens nye superstjerne hedder Fedor Holz. Han er 21 år og faktisk bedre kendt under det mindre mundrette navne 'CrownUpGuy'.

Under det navn vandt han i weekenden årets største pokerturnering på nettet og den sjettestørste af slagsen nogensinde. Den unge i Østrig-bosatte tysker er således årets vinder af WCOOP Main Event på PokerStars - også kaldet VM i online-poker.

Læs også på Pokernyhederne: Medie: Negreanu tjener mere end Beckham og Federer

For sejren fik han $1.300.000 svarende til over 7,6 millioner kroner. Over 2.000 spillere lagde $5.200 (cirka 30.000 kroner) for at være med i turneringen, der blev spillet over to dage.

Afgørelsen af turneringen var i den grad et VM værdig, da Holz i turneringens sidste hånd gjorde det af med brasilianske Yuri 'theNERDguy' Martins med fire ens over fuldt hus - et meget usandsynligt scenarie, der langt fra udspiller sig ved alle pokerturneringer:


Sådan så Fedors vinderhånd ud. Foto: Fedor Holz.

Læs også på Pokernyhederne: 'MadsMP' om den nye verdensmester: Han er titlen værdig

Ville være dollarmillionær
Sejren kommer præcis en måned efter at Holz oprettede en blog på www.fedorholdz.com, hvor han fortalte, at han gik efter at kunne fremvise et overskud på poker på over $1.000.000 inden for det fortløbende år. Noget han selv kaldte ikke særlig realistisk, men dog muligt.

Med weekendens store sejr klarede han den målsætning hurtigere end nogen kunne forestille sig.

I øvrigt kom han først få dage inden turneringen startede hjem til Østrig efter en roadtrip i USA, hvorfor WCOOP Main Event var en af de første pokerturneringer han spillede i lang tid.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

PostNord advarer mod falske beskeder
bt.dk
Billede går verden rundt: Ærkefan...
bt.dk
Statskassen lænset for milliarder: Nu...
bt.dk
Nye regler åbner for stribevis af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx