23/05-14 13:47

Magnussen-boss: Nu skal vi have point!Magnussen-boss: Nu skal vi have point!

Efter tre pointløse løb er McLaren under pres i Monaco, indrømmer teamets løbsdirektør Eric Boullier.

storybild

(Billede: Polfoto)

Det er vigtigt for motivationen og holdets moral, at McLaren på søndag scorer point i Monacos Grand Prix, siger teamets løbsdirektør Eric Boullier.

Hverken Kevin Magnussen eller Jenson Button har scoret point i de seneste tre løb, og det er noget af en modsætning til årets første grandprix i Australien, hvor begge McLaren-biler endte på podiet.

McLaren-boss krydser fingre for Kevin
McLaren-boss krydser fingre for Kevin

Fart på, Kevin: Man slutter, som man starter
Fart på, Kevin: Man slutter, som man starter

- Vi kører selvfølgelig race for at score point og vinde løbene. At have tre løb i træk uden point er ikke godt. Men vi gør vores bedste med det materiale, vi har i dag.

- Vi gør vores bedste ved at melde tilbage til fabrikken og fortælle gutterne der, hvad der er galt med bilen, så de ved det helt præcist, og så de kan arbejde på at forbedre den.

- For hele teamets moral vil det være optimalt at bringe begge biler tilbage i pointene. Det er altid svært at spå om Monaco, men hvis jeg kigger på det bedst mulige scenarie, så bør vi få begge biler i pointene, siger Boullier.

Magnussens boss: - Det er opmuntrende
Magnussens boss: - Det er opmuntrende

Han erkender, at McLaren halter en del efter i øjeblikket, men at teamet satser på at kunne køre med om podieplaceringer igen i løbet af sæsonen.

- I Australien var der kun to teams, som var klar. Os selv og Mercedes. Derfor var vi på podiet. De andre var slet ikke klar. Nu er alle klar, og vi har noget at indhente. Men det er mit mål at være tilbage på podiet, inden sæsonen slutter, siger Boullier.

På det seneste har McLaren været den mest langsomme af de biler, som kører med Mercedes-motorer. Mercedes' egen fabriksbil med Lewis Hamilton og Nico Rosberg er helt suveræn, mens også Force India og Williams har mere fart i bilen.

Næste år skifter McLaren over til Honda-motorer, men Boullier frygter ikke, at Mercedes derfor leverer dårligere motorer til McLaren af den grund.

- Vi har en kontrakt, der siger, at vi har den samme motor, og det stoler jeg på. Det er et spørgsmål, som kommer igen og igen. Kan vi vide det 100 procent? Nej. Men vi har en kontrakt, som siger, at vi får den samme motor, så det tror jeg på.

- Det kan være svært at indrømme det, men vi halter altså efter på grund af os selv, på grund af McLaren. Vi skal selv sørge for at forbedre bilen, siger Boullier.

Lørdag køres den sidste træning samt kvalifikationen. Søndagens løb begynder klokken 14.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Susan Himmelblå om ikonisk scene med...
bt.dk
Politiet hylder ærlig mand: 'Hvis...
bt.dk
Politiet har fundet lig i nedbrændt hus
bt.dk
Husmor levede hemmeligt dobbeltliv,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx