Af Ritzau - 21/01-17 12:05; Opdateret: 21/01-17 13:40

Lindsey Vonn tager første sejr efter nyligt comebackLindsey Vonn tager første sejr efter nyligt comeback

Den amerikanske skidronning Lindsey Vonn sejrede i sit blot andet World Cup-løb efter skadepause.

storybild

Lindsey Vonn var flyvende på pisten i Garmisch-Partenkirchen lørdag. (Billede: Scanpix/Christof Stache)

For en uge siden gjorde den amerikanske skistjerne Lindsey Vonn comeback i World Cuppen efter en langvarig skadepause, og lørdag endte hun øverst på podiet.

I sit blot andet løb siden comebacket bragede hun ned over pisten i Garmisch-Partenkirchen i kvindernes styrtløb til sin 77. World Cup-sejr i karrieren.

Dermed rykkede den 32-årige skistjerne lidt tættere på rekorden på 86 sejre, som fortsat indehaves af den svenske slalomlegende Ingemar Stenmark.

Vonn, som brækkede sin arm sidste år, var 15 hundreddele hurtigere end schweizeren Lara Gut, der vandt den samlede World Cup sidste år.

Tyskeren Viktoria Rebensburg blev nummer tre i lørdagens styrtløb.

Da Lindsey Vonn for en uge siden gjorde comeback i Altenmarkt sluttede hun på en skuffende 13.-plads, men lørdag beviste hun, at hun stadig hører til i den absolutte verdenstop.

Herrerne kørte også styrtløb lørdag, og det foregik på den legendariske og berygtede Hahnenkamm-piste i østrigske Kitzbühel under tæt på perfekte vejrforhold med frysegrader og sol.

Det endte med sejr til italieneren Dominik Paris, som dermed skrev sig ind i historiebøgerne med sin anden sejr i karrieren i det mest prestigefulde World Cup-løb.

Paris vandt også styrtløbet på Hahnenkamm i 2013.

Franskmanden Valentin Giraud Moine blev nummer to lørdag, 0,21 sekund efter Dominik Paris. Johan Clarey, ligeledes fra Frankrig, tog sig af tredjepladsen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Overraskende opråb fra rigmand kendt...
bt.dk
Forsker om snorken: Mænd snorker mest...
bt.dk
Patient døde da sygeplejerske faldt i...
bt.dk
Legendarisk DR-vært er død
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx