Af - 29/11-15 17:05; Opdateret: 29/11-15 17:20

Topbrag i Superligaen afblæst på grund af stormTopbrag i Superligaen afblæst på grund af storm

FC Midtjylland og FC København spiller IKKE top-opgør i Superligaen søndag. Kampen er netop aflyst.

storybild

Stakkels Ståle. Helt til Herning og hjem igen: Opgøret mod FCM er aflyst. (Billede: Polfoto)


Det blæser meget i Herning lige nu, og derfor er der IKKE Superliga-fodbold klokken 18 i dag.

Tidligere på dagen blev det ellers meldt ud, at stormen 'Gorm' ikke ville få nogen indflydelse på FCM-FCK på MCH Arena, men det gør den altså i den grad alligevel.

- På det foreliggende grundlag tager vi ingen chancer af hensyn til spillernes og publikums sikkerhed. Det er vi i samråd med beredskabschef Kim Bjerg Wemmelund, kampens dommer Michael Tykgaard, politiet, brand og redning og FC Midtjylland enige om, forklarer administrerende direktør i MCH Messecenter Herning, Georg Sørensen, der ejer MCH Arena, til fcm.dk.

- Eftersom vi som arrangørklub ikke kan få garanti for spillernes og publikums sikkerhed under kampen, har vi ikke anden mulighed end at aflyse. Vi risikerer, at vindstødene af orkanstyrke med vindhastigheder på op til 34 meter i sekundet kan få reklameskilte, højttalere og lamper til at falde ned over publikum. Den risiko kan vi ikke leve med, og derfor har vi desværre ikke andet valg end at aflyse, forklarer Rasmus Ankersen, formand for FC Midtjylland.

Hele FC København-truppen får dermed en noget lang tur på tværs af Danmark og hjem igen - til ingen verdens nytte.Hjemmeholdet er nu heller ikke glade for aflysningen:


Det blæser ikke i Brøndby, selv om Brøndby IF er i voldsom modvind i kampen mod AaB. Det har fået en vittig Brøndby-fan til at håbe på en aflysning:


Den kamp, kan du følge her:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Erhvervsmanden Carl Christian Nielsen...
bt.dk
Dansk forlystelsespark kåret til...
bt.dk
Fødevarestyrelsen kalder mayonnaise...
bt.dk
Vildt: Så meget koster det at tjekke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx