Af Ritzau - 28/04-16 11:54

Ishockey-stjerne saboterer fodboldkamp - på grund af væddemål!Ishockey-stjerne saboterer fodboldkamp - på grund af væddemål!

Ifølge svenske medier var et væddemål årsag til, at Mats Rosseli Olsen løb på banen i den kaostiske fodboldkamp mellem Göteborg og Malmö.

Bildstrecke im Grossformat »

Den norske ishockeystjerne Mats Rosseli Olsen løb ind på banen i kontroversiel svensk fodboldkamp.

Danmark kommer muligvis til at stå over for den norske spiller Mats Rosseli Olsen, når det går løs ved VM i ishockey.

Her er Norge en af Danmarks modstandere, og i den forbindelse er der næppe tænkt specielt på Mats Rosseli Olsen i den danske lejr inden VM-slutrunden.

Det skulle da lige være indtil onsdag aften, hvor den 24-årige nordmand, der til dagligt tørner ud for den svenske ishockeyklub Frölunda, gjorde sig særdeles bemærket under ganske andre omstændigheder end normalt.

Det er sjovt! Troede mere på Elvis end på Leicester
Det er sjovt! Troede mere på Elvis end på Leicester


Tom Hanks: - Jeg har spillet 100 pund på Leicester-guld
Tom Hanks: - Jeg har spillet 100 pund på Leicester-guld

Rosseli Olsen var blandt tilskuerne til det omstridte opgør i Allsvenskan mellem IFK Göteborg og Malmö FF.

Storkampen blev afbrudt efter 77 minutter, da et kanonslag blev kastet på banen tæt ved, hvor Malmö-spilleren Tobias Sane varmede op. Det fik Sane, der tidligere har spillet for Göteborg, til at rive hjørneflaget op ad jorden og kaste det mod tilskuerne.

Det fik så igen kampens dommer til at afbryde kampen.

Simon Kjær om angreb på dommer: Aldrig set noget lignende
Simon Kjær om angreb på dommer: Aldrig set noget lignende

Og her kom Mats Rosseli Olsen så på banen. Ishockeyspilleren løb simpelthen ind på banen, og han blev efterfølgende jagtet og ført væk fra stadion.

Den noget aparte situation gjorde, at der efterfølgende blev spekuleret i Mats Rosseli Olsens fremtid både på klub- og landsholdsplan.

Det får dog ikke konsekvenser, at han løb ind på banen i fodboldkampen, meddeler den norske landstræner i ishockey.

Flygtede over Middelhavet - nu får han kanonkontrakt
Flygtede over Middelhavet - nu får han kanonkontrakt

- Han traf helt klart et forkert valg. Jeg snakkede med ham i går aftes (onsdag red.). Han havde en ligetil forklaring på, hvorfor han gjorde, som han gjorde. Han er en ung gut, og den slags forkerte valg må der være rum for, siger Roy Johansen ifølge NTB.

Svenske medier har spekuleret i, om Rosseli Olsen risikerer en fyreseddel i Frölunda, men det forventer den norske landstræner ikke.

- Jeg har snakket med ledelsen i Frölunda. Der bliver en intern reaktion med en bøde, men ikke mere end det. Han har undskyldt, og nu ser jeg frem til, at han møder op her til samlingen, siger Roy Johansen.

Kjær i tyrkisk vanvid: Fodboldtosse overfalder dommer
Kjær i tyrkisk vanvid: Fodboldtosse overfalder dommer

Ifølge de svenske medier Aftonbladet og Expressen, så ligger der en økonomisk gulerod bag, at nordmanden onsdag aften løb ind på fodboldbanen.

Det skulle angiveligt være et væddemål om 75.000 svenske kroner (61.000 danske kroner, red.), der var årsagen.

Frölunda vandt for nylig guld i Sverige, og spillerne fejrede bedriften med blandt andet at overvære fodboldkampen onsdag, og her skulle væddemålet have fundet sted.

Ifølge Aftonbladet skulle der også være sponsorer involveret i væddemålet. Mats Rosseli Olsen har kontrakt med Frölunda frem til 2018.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx