Af - 26/08-14 12:09

McLaren-boss om Magnussen-straf: - Jeg elsker detMcLaren-boss om Magnussen-straf: - Jeg elsker det

Mere af det. Sådan lyder det fra McLarens løbsdirektør om søndagens infight mellem Kevin Magnussen og Fernando Alonso.

storybild

Kevin Magnussen får ros af sin chef. (Billede: Polfoto/AP)

Kevin Magnussen har ikke hørt ét irettesættende ord fra McLaren-ledelsen, efter at han blev degraderet fra sjette- til 12.-pladsen i weekendes belgiske grandprix.

Tværtimod.

Teamets løbsdirektør, Eric Boullier, roser sin danske kørers infight med den spanske Ferrari-kører Fernando Alonso, der på et tidspunkt blev tvunget ud i græs-rabatten af Kevin Magnussen.

Ekspert:- Kevins kørsel gav også en masse respekt
Ekspert:- Kevins kørsel gav også en masse respekt

- Jeg elsker det. Det er racerløb. Det er alt det, vi snakker om, og jeg synes, at vi fik et løb fyldt med hændelser, så det var et godt løb, siger Eric Boullier til Autosport.com.

Franskmanden mener faktisk, at Formel 1 bør omfavne sådan nogle episoder – især i en sæson, hvor interessen har været faldende.

Flere løb har haft mange tomme sæder på tribunerne. Seertallene har været faldende. Og kritikken har lydt, at det har været for kedeligt.

Magnussen i skidt selskab med ulykkesfugl
Magnussen i skidt selskab med ulykkesfugl

I forhold til Kevin Magnussens udvikling er løbsdirektøren også glad for, at den 21-årige sæson-debutant får lidt hår på sit stadig uprøvede Formel 1-bryst i duellerne med de rutinerede kørere.

- Han er ny i gamet, så det er dejligt at se de store drenge presse på med beskeden ' bliv bagved, knægt'. Det er en del af indlæringsprocessen, så det er godt, siger Eric Boullier.

Og det var nogle store navne, Kevin Magnussen battlede med på de sidste omgange på Spa-banen. Foruden Fernando Alonso var det Red Bulls Sebastian Vettel og McLaren-kollegaen Jenson Button: Alle tre tidligere verdensmeste.

- Det er ikke let at komme ind i Formel 1, slet ikke på et top-team. Det er et stort pres for at levere resultater, når test-kørslerne er overstået. Det er ikke let, siger Eric Boullier.

LÆS OGSÅ: Kevin: - Jeg gjorde bare mit bedste

LÆS OGSÅ: Arrgh!! Straf sender Kevin Magnussen langt ned i feltet

LÆS OGSÅ: Britisk Formel 1-ekspert: Godt kørt, Magnussen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Historisk guldsmed lukker efter 169 år
bt.dk
Martin Brygmann: Jeg ved, at jeg kan...
bt.dk
Blot uger før sin død: Stephen...
bt.dk
Husker du Henrik og alle de andre?...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx