19/03-16 20:27

Aston Villas håbløse sæson fortsætter med nederlagAston Villas håbløse sæson fortsætter med nederlag

Aston Villa tabte lørdag 0-1 til Swansea og har nu blot skrabet 16 point sammen i 31 Premier League-kampe.

storybild

Swanseas Federico Fernandez blev matchvinder, da holdet slog Aston Villa 1-0 i Premier League. (Billede: AP/Nick Potts)

Aston Villa tabte endnu en Premier League-kamp, og håbet om at overleve i Englands fineste fodboldselskab er nu endnu længere væk.

Det er facit, efter at Aston Villa lørdag måtte tage hjem med et 0-1-nederlag på udebane mod Swansea i en kamp, der aldrig blev nogen ophidsende affære.

En begivenhedsløs første halvleg endte uden scoringer, og begge hold havde gennem hele kampen store problemer med at skabe chancer foran mål.

Derfor var det oplagt, at der skulle en dødbold til for at ændre på stillingen. Og det skete blot otte minutter inde i anden halvleg.

Swanseas Gylfi Sigurdsson sendte et frispark ind foran mål, hvor bolden via Aston Villa-målmanden endte på skulderen af Swanseas Federico Fernandez og røg i mål.

Argentineren endte som matchvinder, da de to hold heller ikke formåede at skabe store chancer i resten af kampen, der sluttede 1-0.

Danske Jores Okore sad på bænken for Aston Villa gennem hele kampen.

Aston Villa har haft en forfærdelig sæson i Premier League og har efter 31 kampe blot skrabet 16 point sammen på ligaens absolutte sidsteplads.

Med bare syv kampe tilbage og 12 point op til en placering over nedrykningsstregen virker en tur ned i den næstbedste række efterhånden uundgåelig for traditionsklubben.

For Swansea betyder sejren, at waliserne nu er oppe på 36 point og dermed har 11 point ned til en plads under nedrykningsstregen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Snart bliver Danmark ramt af...
bt.dk
Michael Dyrby: Jeg kan ikke slippe...
bt.dk
Medie: Van der Vaart er brandvarm i...
bt.dk
Var stoffri i fem år: Kendt dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx