Af Ritzau - 01/12-16 07:26; Opdateret: 01/12-16 09:29

Wozniacki tænker på karrierestopWozniacki tænker på karrierestop

Uden at sætte en konkret tidshorisont på erklærer Caroline Wozniacki, at hun overvejer tennisfremtiden.

Bildstrecke im Grossformat »
Se højdepunkterne fra Carolines tenniskarriere i billeder Caroline Wozniacki i den grønne dragt, hun har båret i et forrygende efterår i 2016. Caroline Wozniacki med sin Pan Pacific titel, som hun vandt i 2010 og genvandt i 2016 Wozniacki som nummer 1 på verdensranglisten i 2010 Stor præstation som nummer 1 i verden som blot 20-årig Karrieren har budt på mange triumfer, nemlig hele 25 WTA-titler (pr. 15. oktober). Her poserer hun med vindertrofæet til Brussels Open i 2011 Wozniacki er kommet langt siden hun som ganske ung tog den danske tennisverden med storm. Allerede som 11-årig sagde hun, at hun ville være nummer 1 i verden. Undervejs har Wozniacki også fundet kærligheden. I 2013 blev hun forlovet med den nordirske golfspiller Rory McIlroy. Kærligheden varede dog ikke længe, og i maj 2014 meddelte McIlroy, at de var gået fra hinanden. Han gjorde det forbi via en sms til hende, efter at bryllupsinvitationerne var sendt ud. Det er dog ikke kun golfspillere, hun har mødt af spændende mænd. Her ses hun hilse på Barack Obama, efter at den amerikanske præsident har slået tilbage på en serv fra Wozniacki, i forbindelse med det årlige Easter Egg Hunt, i det hvide hus. Caroline har også opbygget et stærkt venskab til sin kollega i branchen, nemlig Serena Williams, som er danskerens slyngveninde. Her set sammen til en modeopvisning i New York. En glad Caroline Wozniacki, der krydser mållinjen under New York City Marathon i 2014. Wozniacki har haft et stærkt og tæt forhold til sin familie. Hun trænes af farmand Piotr, og brormand Patrik er fodboldspiller, og har også deltaget i Vild Med Dans, hvor han her prøvedanser med søster. Ved OL i Rio 2016 blev Caroline Wozniacki valgt som fanebærer for Danmark. Det er dog ikke altid at tingene er gået helt godt for tennisdarlingen, som i USA har fået tilnavnet ''Miss Sunshine'', fordi hun altid smiler. Wozniacki har snakket om, at hendes karriere ikke varer længe endnu, og det er kun hende selv, der ved hvad fremtiden byder på.

Caroline Wozniacki har gennem mange år nydt stor succes på tennisbanen. Men det kan snart være slut.

Caroline Wozniacki har tidligere fortalt om, hvad hun gerne ser livet indeholde, når tenniskarrieren en dag er slut.

I et interview med et tennismagasin siger hun nu, at hun efterhånden har skudt sig ind på, hvornår karrieren på banen skal have en ende.

Her skal Wozzy forstærke sig inden næste sæson
Her skal Wozzy forstærke sig inden næste sæson

- Man ved det jo aldrig med sikkerhed, og tingene kan altid forandre sig, men inde i mit hoved ved jeg nogenlunde, hvornår jeg vil stoppe, siger Caroline Wozniacki til magasinet Tennis-head, skriver Ekstra Bladet.

I forbindelse med grand slam-turneringen US Open sagde hendes far og træner, Piotr Wozniacki, i september til samme avis, at hun muligvis ville stoppe allerede efter 2016-sæsonen.

Prominent selskab: Wozzy åbner 2017 i stjerneregn
Prominent selskab: Wozzy åbner 2017 i stjerneregn

- Jeg ved ikke, om Caroline kun spiller resten af sæsonen, eller om hun spiller en til.

- Det har vi ikke taget nogen endelig beslutning om. Men som jeg forstår hende, så bliver det ikke en lang karriere. Hun vil tage det næste skridt og kigge fremad mod nye ting, sagde Piotr Wozniacki dengang.

Forinden havde Caroline Wozniacki i magasinet Players Tribune skrevet et åbent brev til sit yngre jeg. Brevet indeholdt blandt andet gode råd til overvejelserne om livet efter tenniskarrierens afslutning.

LÆS OGSÅ: Flot spring: Wozniacki gør grin med sig selv i bikini

LÆS OGSÅ: Wozniacki slutter 2016 som nummer 19 i verden

LÆS OGSÅ: Wozniacki maner al snak om karrierestop til jorden

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki indrømmer: Nyt look er fake

LÆS OGSÅ: Wauw! Se Caroline Wozniackis nye stil

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Charlotte er alenemor til syv:...
bt.dk
Stjerneadvokat om udvikling i Kim...
bt.dk
Psykiater: Hvis Peter Madsen bliver...
bt.dk
'Han var så målrettet i sine øjne':...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx