Af - 28/09-15 10:52; Opdateret: 28/09-15 11:19

Nedsparket FCK-back må en tur tilbage på hospitaletNedsparket FCK-back må en tur tilbage på hospitalet

FC Københavns Tom Høgli, som blev skadet efter vild tackling i københavnerbraget mod Brøndby, skal undersøges yderligere i dag.

storybild

FCK's Tom Høgli skal undersøges yderligere i dag efter den voldsomme tackling i gårsdagens Brøndby-opgør. (Billede: Polfoto/Lars Poulsen)

Der var spillet bare fire minutter af gårsdagens lokalbrag mellem Brøndby og FC København, da Tom Høgli måtte udgå af kampen efter en voldsom tackling fra Brøndby-angriberen Ronnie Schwartz.

Efterfølgende blev nordmanden kørt på hospitalet med rygsmerter. I dag skal han undersøges yderligere for at få en endelig diagnose.

LÆS OGSÅ: Rødglødende Ståle om dommer: Han turde ikke

LÆS OGSÅ: Sender FCK'er på hospitalet: - Han var hurtigere, end jeg troede

- Han blev kørt til undersøgelse på Herlev Hospital, hvorfra han blev udskrevet i går aftes igen. I dag skal han til yderligere undersøgelser, før der er en endelig diagnose. Den vil blive meldt ud, så snart den foreligger, skriver FC København på deres hjemmeside.

Høgli selv virker til at være ved godt mod. Således tweeter han fra hospitalet:

- Været i røntgen. MR om 30 min. Slap af! Det går godt. Tak for alle hilsnerne. Siger til, når jeg ved mere. God kaffe på venteværelset.


Den voldsomme tackling var det dramatiske højdepunkt i FCK's 0-1-nederlag til rivalerne. Schwartz modtog det gule kort for den dårligt timede tackling, hvilket fik FCK-træner Ståle Solbakken op i det røde felt.

LÆS OGSÅ: Brøndbys 'action man' blev matchvinder: Jeg vinder alle nærkampe

LÆS OGSÅ: 35-årige Martin Albrechtsen sænker FCK i Brøndby

- Det var soleklart rødt kort. Han kommer med 200 kilometer i timen og sparker spilleren ned efter bolden er spillet, og uden at han kan beskytte sig, sagde Solbakken.

Ronnie Schwartz beklagede situationen:

LÆS OGSÅ: Slut: Eks-FCK'er sikrer Brøndby derbysejr

LÆS OGSÅ: FCK-stjerner: Der er slåskamp over Brøndby-kampene

- Jeg tror, at jeg kan nå den og giver den måske lidt mere end godt er. Det er selvfølgelig ikke hensigten. Han var hurtigere, end jeg troede. Jeg var glad, da han tog det gule op i stedet for det røde. Det var heldigt for mig, at jeg ikke blev smidt ud. Lige nu er jeg ked af det, hvis der er sket noget med Tom, sagde Schwartz blandt andet efter kampen.


LÆS OGSÅ: Ballade inden lokalopgør: 100 Brøndby- og FCK-fans i voldsomt slagsmål

LÆS OGSÅ: Brøndby-profiler: Vi spiller med hjertet uden på trøjen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx