Af Ritzau - 15/06-16 08:00

Fransk landstræner forventer albansk betondefensivFransk landstræner forventer albansk betondefensiv

Tempoet og skarpheden skal et nyk op, hvis Frankrig skal bryde gennem en albansk mur af forsvarsspillere.

storybild

Stjernespilleren Paul Pogba er en af dem, som skal oppe sit niveau i forhold til åbningskampen, siger anfører Hugo Lloris. (Billede: Scanpix/Franck Fife)

De fransk EM-værter møder onsdag aften Albanien i Marseille. Her skal franskmændene ramme et højere niveau end i holdets åbningskamp mod Rumænien, hvis det skal lykkes at nedbryde Albaniens defensiv.

Det siger Frankrigs landstræner, Didier Deschamps.

- Albanien er et meget velorganiseret hold. Med en italiensk landstræner er det ret logisk, at de vil være gode til at forsvare, men selv med ti mand mod Schweiz var de stadigvæk med i kampen og uheldige med ikke at få udlignet til sidst.

- I forhold til vores første kamp skal vi være skarpere, når vi tager chancer i spillet. Jo hurtigere og mere flydende spillet kommer til at være, jo større en fordel bliver det for os, siger Deschamps.

Han kan glæde sig over, at Albaniens defensiv er svækket af, at anfører Lorik Cana har karantæne.

Frankrig vandt fredag holdets åbningskamp 2-1 over Rumænien efter et sent drømmemål af Dimitri Payet, mens Albanien tabte knebent 0-1 til Schweiz dagen efter.

Frankrigs landsholdsanfører, målmanden Hugo Lloris, forlanger, at holdkammeraten Paul Pogba rammer et højere niveau mod Albanien, end han gjorde i åbningskampen.

- Jeg behøver ikke at fortælle, hvad vi har snakket med ham om, men vi forventer mere af ham. Rumænien-kampen var vores første ved EM. Det vigtigste var, at vi vandt, og så må Pogba lige som os andre blive bedre hen ad vejen.

- Jeg er ikke i tvivl om, at han kommer til at præstere, når vi har allermest brug for ham, siger anføreren.

Frankrig-Albanien begynder klokken 21.00 onsdag aften. Ifølge bookmakerne er det den mest ulige kamp i EM's gruppespil.

Tre timer inden mødes Rumænien og Schweiz.

Både Frankrig og Schweiz er sikker på at blive minimum en af EM's fire bedste treere, hvis holdene vinder onsdag. Vinder begge er de sikker på at slutte som enten nummer et eller to i gruppe A.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx