Af Ritzau - 11/10-16 22:12

U21-topscorer om storsejr: Spillet fungerede ikke heltU21-topscorer om storsejr: Spillet fungerede ikke helt

Marcus Ingvartsen er klar over, at der venter U21-landsholdet stærkere modstand ved EM end i kvalifikationen.

storybild

Marcus Ingvartsen (th.) scorede mod Luxembourg. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Det danske U21-landshold i fodbold sluttede tirsdag aften EM-kvalifikationen af på resultatmæssigt overbevisende vis med en 4-1-sejr hjemme over Luxembourg.

Bag cifrene i kampen i Aalborg gemmer sig imidlertid en middelmådig dansk indsats, indtil Danmark scorede fire mål på otte minutter i kampens sidste fjerdedel.

- Vi har været vant til at score mange mål – også i første halvleg. De står meget lavt i dag, og vores spil fungerer ikke helt.

- I anden halvleg vidste vi godt, at vi kunne køre dem døde og til sidst få scoret nogle mål, siger Danmarks målscorer til 1-0, Marcus Ingvartsen, til DR.

Danmark havde allerede før kampen kvalificeret sig til EM i Polen næste år.

Med sejren slutter Danmark med 28 point af 30 mulige i gruppe 5, der også tæller Bulgarien, Rumænien, Wales, Luxembourg og Armenien.

Marcus Ingvartsen er klar over, at modstand af en helt anden styrke venter ved EM-slutrunden, hvor lande som Tyskland, Italien og England også er med.

- Det er nogle helt andre hold, vi kommer til at møde til EM.

- Det har været forholdsvist let at komme igennem her, og vi har fået masser af point, så vi er klar til at stige et niveau eller to, når vi møder endnu bedre modstandere, siger angriberen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx