Af Ritzau - 10/05-17 23:41; Opdateret: 11/05-17 00:51

Zidane har Juventus i hjertet: Vi er ikke favoritterZidane har Juventus i hjertet: Vi er ikke favoritter

Real Madrid-træneren roser Juventus og kalder det "specielt" at skulle møde sin tidligere klub i CL-finalen.

storybild

Zinedine Zidane kunne onsdag juble over at have sikret Real Madrid en finaleplads i Champions League trods et 1-2-nederlag til Atlético Madrid. (Billede: Scanpix/Pierre-philippe Marcou)

Zinedine Zidane fremstår ofte som indbegrebet af ro, men mon ikke Real Madrid-træneren alligevel fik pulsen en anelse i vejret onsdag aften.

Her mødte der Real Madrid et stormløb fra lokalrivalerne Atlético Madrid som efter 16 minutter var foran 2-0 i klubbernes andet semifinalemøde i Champions League.

Dermed var Reals 3-0-føring fra det første opgør pludselig under pres, men en scoring af Isco sikrede et 1-2-nederlag og en samlet 4-2-sejr til Real.

Dermed venter Juventus i finalen i Cardiff 3. juni, og det bliver et hjerteligt gensyn for Zidane, der spillede for den italienske storklub fra 1996 til 2001.

- Jeg blev en mand og en bedre spiller i Juve (Juventus, red.). Det er en fantastisk klub. Det bliver specielt at møde dem i finalen, for jeg har stadig Juventus i mit hjerte.

- Det bliver en vidunderlig finale. Vi har haft et ensartet forløb, og begge klubber fortjener at være i finalen. Nu er der tid til at forberede os, men på søndag har vi allerede en vigtig kamp i ligaen, siger Zinedine Zidane ifølge Mediaset Premium.

Real Madrid kæmper om det spanske mesterskab i øjeblikket, men herefter rettes fokus på at genvinde Champions League-titlen.

Sker det, vil Real Madrid skrive historie, da det ikke er sket for noget hold i den periode, hvor turneringen har heddet Champions League.

Zinedine Zidane tager dog ikke favoritværdigheden på sig inden mødet med Juventus.

- Real Madrid er absolut ikke favoritter. Det er meget svært at score mod dette Juventus-hold, men forsvaret er ikke deres eneste styrke. De har fantastiske spillere i angrebet også, siger Zidane.

Han roser dog samtidig sit eget hold og sine egne spillere for at sikre endnu en europæisk finaleplads til Real Madrid.

- Jeg har et hold af stærke spillere, og alt hvad vi har præsteret er takket være dem, siger Zidane.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspert slår alarm: 'Det her er den...
bt.dk
Den svenske kongefamilie hylder...
bt.dk
50-årig verdensstjerne skal være far
bt.dk
Par blev rykket i RKI af Yousee uden...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx