04/04-16 06:46

Colin Todd: Folk skal respektere min beslutningColin Todd: Folk skal respektere min beslutning

Christian Keller kommer ikke til at spille under Colin Todd, og det skal folk respektere, mener cheftræneren.

storybild

Randers-træner Colin Todd mener, han har truffet den rigtige beslutning om at droppe Christian Keller i Randers FC. (Billede: Polfoto/Kenneth Lysbjerg Koustrup)

Tidligere på ugen gav Colin Todd til kende, at han ikke vil bruge Christian Keller, så længe han er træner i Randers FC.

Og den beslutning skal folk respektere, mener han.

- Jeg er nødt til at tage beslutninger, og det er folk nødt til at respektere. Jeg har været her i flere år, og vi har en engelsk kultur her. Ingen har sat spørgsmålstegn ved det, indtil at jeg har taget en beslutning som den her, siger Randers-træneren.

Ifølge ham har folk sat spørgsmålstegn ved, om det er den rigtige beslutning, men det mener han selv det er.

- Folk generelt har sat spørgsmålstegn ved min beslutning om, at jeg ikke vil bruge Christian Keller. Jeg er måske forkert på den, men alle, som jeg snakker med, synes, at jeg har taget den rigtige beslutning.

- Jeg ved, at jeg har gjort det rigtige, for ellers havde jeg ikke gjort det. Den engelske kultur, som jeg har skabt i klubben, vil fortsætte som før, siger Colin Todd.

I Randers har folk givet opbakning til den beslutning, der er blevet taget, mener Kasper Fisker.

- Det er op til Colin Todd. Han stiller det bedste hold, og det tror jeg, at alle i hele klubben accepterer. Så jeg synes faktisk, at hele klubben har håndteret det godt, siger Kasper Fisker.

Han tror, at han har gjort det for både sin egen, men også for spillertruppens skyld.

- Jeg tror, at han siger det for sin egen skyld, fordi han bliver konfronteret med det hele tiden, så nu har han bare lagt låg på det.

- Det er nok også for at give spillertruppen ro, så vi heller ikke skal koncentrere os om det fra omverdenen, siger Randers-spilleren.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vred mand tiggede på gaden: Da...
bt.dk
Far tjekkede ind på hotel med sin...
bt.dk
Tabte 181 milliarder kroner på én...
bt.dk
Politiet efterlyser: Har du set Jens?
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx