Af Ritzau - 31/08-16 12:08

Schmeichel træner hårdt for at blive klar til landskampSchmeichel træner hårdt for at blive klar til landskamp

Landsholdsmålmanden er kommet sig over mandagens operation for brok, og håber snart at være tilbage på banen.

storybild

Det er tvivlsomt, om Kasper Schmeichel står ikke til rådighed for det danske landshold i søndagens VM-kvalifikationskamp mod Armenien, og det bliver derfor måske Jonas Lössl eller Frederik Rønnow, som skal vogte det danske mål. (Billede: Scanpix/Jens Nørgaard Larsen)

Den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel er tilbage i træningslokalet, efter han mandag blev opereret for brok.

Det viser et billede, han onsdag lagde op på Twitter, hvor han også skriver, at han arbejder hårdt for at vende tilbage til fodboldbanen så hurtigt som muligt.

Lørdag eftermiddag udgik han fra Leicesters ligakamp mod Swansea i Premier League, og efter kampen udtaler Leicesters manager, Claudio Ranieri, at danskeren skulle gennemgå en brokoperation.

Operationen har betydet, at landstræner Åge Hareides førstevalg i det danske mål ikke er til rådighed til onsdagens venskabskamp mod Liechtenstein. Målmanden er tvivlsom til søndagens opgør mod Armenien, som er den første for danskerne i kvalifikationen til VM i Rusland i 2018.

Det bliver enten Jonas Lössl fra Mainz 05 eller Frederik Rønnow fra Brøndby IF, som kommer til at vogte målet onsdag aften mod Liechtenstein.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Helt særlig gestus går...
bt.dk
Facebookvideo skulle ramme...
bt.dk
Kasper skrev sin første klumme i BT:...
bt.dk
Video af landsholdet deler vandene:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx