Af - 27/12-13 15:59

Andreas Cornelius' manager fyret i CardiffAndreas Cornelius' manager fyret i Cardiff

Den danske angriber Andreas Cornelius har ikke fået meget spilletid under manager Malky Mackay - nu skal den tidligere FCK'er have ny chef.

storybild

Andreas Cornelius (til venstre) jubler med holdkammeraterne over Kim Bo-Kyungs scoring til 2-2 mod Manchester United for godt og vel en måneds tid siden. Generelt har det dog været småt med succes for Cardiff City og lige så med spilletid til Cornelius, og nu skal der en ny manager til i den walisiske klub. (Billede: Polfoto/AP Photo/Matt Dunham)

Dårlige nyheder for Malky Mackay - men måske gode nyheder for den danske landsholdsangriber Andreas Cornelius:

Mackay er blevet fyret som manager i fodboldklubben Cardiff City, oplyser klubben på sin hjemmeside. Hvem der afløser ham på posten som manager er endnu ikke offentliggjort.

Comeback mod United? Cornelius på bænken
Comeback mod United? Cornelius på bænken

Fyringen kommer efter at Cardiff i går torsdag tabte med 3-0 til Southampton og nu kun er ét point over nedrykningsstregen i Premier League.

Andreas Cornelius, der skiftede til Cardiff fra FC København i sommerpausen, har ikke fået meget spilletid i klubben. Det skyldes i høj grad en skade, men Mackay udtalte også for nylig, at Cornelius skulle have tålmodighed - en udtalelse, der af mange blev tolket som om, at Cornelius var et stykke fra at blive fast mand i startopstillingen.

Cornelius: Nu kommer jeg tilbage
Cornelius: Nu kommer jeg tilbage

Om det vil ændre sig med en ny chef kan kun tiden vise.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skandalen spreder sig som en...
bt.dk
Politiet er forbløffet: Nogen holder...
bt.dk
Patrick Nielsen fik pludselig...
bt.dk
Drama i det britiske kongehus:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx