Af Ritzau - 22/09-16 21:55

Sønderjyske-kriger hylder grimhedens triumfSønderjyske-kriger hylder grimhedens triumf

Sønderjyske-krigeren Marc Dal Hende glæder sig over endnu en sejr. Men det var ikke kønt, erkender han.

storybild

Sønderjyskes sejrsmål i 1-0-sejren over OB var smukt, men det var spillet derudover ikke, mener Marc Del Hende. (Billede: Scanpix/Frank Cilius)

Sønderjyske og OB tørnede torsdag sammen i det, der blev en meget intens og chancerig affære i Alka Superligaen på Sydbank Park i Haderslev.

Hjemmeholdet endte med at vinde 1-0, og sønderjyderne sikrede sig dermed den anden sejr i træk.

Men trods de tre point erkendte Sønderjyske-profilen Marc Dal Hende efter kampen, at sønderjydernes spil ikke var et kønt syn.

- Det var ikke en køn kamp fra vores side. Fortsætter vi på denne her måde, så får vi ikke så mange point. Vi skal stille og roligt bygge på, men sejren her var helt fantastisk, og det rykker i tabellen, siger Marc Dal Hende.

Han peger på, at det især var effektiviteten, der gjorde forskellen i kampen. Og især defensiven får roser med på vejen.

- Vi var mere effektive end OB. Vi skulle dog have lukket kampen tidligere. Vi smed alt for mange dumme bolde væk til sidst, hvor de fik en masse omstillinger, og det var simpelthen ikke godt nok. Men vi stod godt defensivt, og det skal holdet have meget ros for.

Sønderjyske har fået et fint pointudbytte, efter ligaen holdt pause på grund af landskampe. Således har de seneste tre kampe i ligaen kastet syv point af sig.

- Vi tænker ikke så meget over tabellen lige nu, og vi tager en kamp ad gangen og ser, hvor det bringer os. Men det er klart, at to sejre rykker helt vildt, siger Marc Del Hende.

- En sejr giver altid et boost. Det handler om at vinde. Jeg er fuldstændig ligeglad med, hvor dårligt vi spiller.

- Men der er ingen tvivl om, at vi kan bygge på med spillet, og det skal vi også, siger han.

Marc Dal Hende og Sønderjyske skal i næste runde af Alka Superligaen en tur til Randers.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx