25/05-14 08:10

Reals redningsmand Ramos: Vi fortjente detReals redningsmand Ramos: Vi fortjente det

Sergio Ramos sikrede Real Madrid forlængelse i Champions League-finalen, som blev vundet 4-1

storybild

(Billede: Polfoto)

Stadionuret viste 93 minutter og 1-0 til Atlético Madrid i Champions League-finalen, da Real Madrid sendte alt frem til et sidste forsøg på udligning i Lissabon.

Som så ofte før steg forsvareren Sergio Ramos til vejrs og headede den forløsende udligning ind til 1-1 og forlænget spilletid, der siden sluttede 4-1 i Real.

Real vinder Champions League efter drama
Real vinder Champions League efter drama

- Det er bare helt fantastisk. Vi er overlykkelige. Scoringen var ikke bare et mål af mig, men af hele holdet. Vi fortjente dette. Vi er meget, meget glade, siger Sergio Ramos efter slutfløjtet.

Atlético-spillerne var omvendt knuste. De var klar til at juble over den anden store triumf på en uge. Sidste lørdag blev mesterskabet en kendsgerning.

Holdet skabte ikke meget i Champions League-finalen, men udnyttede en fejl ved Real-keeper Iker Casillas inden pausen til 1-0. Det så ud til at være nok i en kamp, hvor Atlético forsvarede sig fornemt, men holdet fik sværere og sværere ved at afvise Real.

Det gik helt galt i de sidste 10 minutter af forlængelsen, hvor Real scorede tre gange ved Gareth Bale, Marcelo og Cristiano Ronaldo.

Tabernes anfører indrømmede, at spillerne var udkørte da.

- Vi gav alt, hvad vi havde og prøvede, alt vi kunne. De dominerede efter 1-1 og fortjente sejren. Vores kræfter var opbrugt, siger Atléticos anfører, Gabi.

Det var 10. gang, at Real vandt den fornemste klubturnering i Europa, som hed mesterholdenes turnering, inden den blev omdøbt til Champions League.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Legendarisk dansk band: Ulovlig trick...
bt.dk
Godt eller dårligt nyt? Ingen ved...
bt.dk
Line Baun: Måske sidder de og får sig...
bt.dk
Skuddrama i USA: Nøgen mand dræber...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx