Af Per Colstrup VInkel - 28/05-14 10:38

Spil: Federer gør rent bord - igenSpil: Federer gør rent bord - igen

Per Colstrup VInkel giver hver dag spilletips på kampe ved French Open.

storybild

Roger Federer i første runde. (Billede: Polfoto/AP)

Dagens bombe:
Robin Haase vinder mod Martin Klizan
Klizan, mandagens bombe, sendte outsideren Kei Nishikori ud i turneringens første runde og åbnede dermed denne del af lodtrækningen. Han kommer dog på hårdt arbejde i anden runde mod en hollænder med hang til grus. Haase er en rutineret spiller med et godt træf på bolden, hvilket blandt andet er årsagen til han ofte er slagmakker med Roger Federer. Jeg tror Haase kan absorbere den power Klizan havde i første runde, hvilket kan gøre den unge slovak rundtosset og give hollandsk sejr.

Manager: Troede Wozniacki ville begynde at græde
Manager: Troede Wozniacki ville begynde at græde


Den sikre:
Roger Federer 3-0 i sæt mod Diego Sebastian Schwartzman
Schweizeren leverede en opvisning af en anden verden i første runde mod Lukas Lacko. Ikke at man skal tage alt for meget udgangspunkt i det resultat, men blot konstatere at Roger har ramt den rette kadence i indledningen af årets anden Grand Slam. Med schweizerens CV har han det med at intimidere uerfarne modstandere men sin blotte tilstedeværelse. Det tror jeg også han gør i dag, hvilket giver Schwartzman en tennislektion af de helt store.

Wozniacki: Følelsen var ikke rigtig
Wozniacki: Følelsen var ikke rigtig


Den uventede
Jeri Vesely tager sæt fra Milos Raonic
Vesely er en af de yngste i top-100 og skal op mod den første spiller først i 1990´erne, der har præsteret at spille sig i top-10. Milos Raonic fra Canada har dog stadig store udfordringer med at få sat grundspillet op på samme høje niveau som hans superserv. Vesely er opfostret i den tjekkiske tennisskole, hvilket er lig med gode allroundegenskaber. De giver ham som minimum et sæt. Er man mere risikovillig bør man kigge på den altid finurlige franskmand Benoit Paire, der efter en skade og er en alt for stor outsider på hjemmebane i Paris mod den stationære spanier Bautista-Agut.

LÆS OGSÅ: Wozniacki efter lynexit: Det var svært i dag

LÆS OGSÅ: Opmuntring til Wozniacki: Værste konkurrent slået hjem

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nærmer sig podiet: Brølstærk Fuglsang...
bt.dk
Kongehuset deler billede indefra: Her...
bt.dk
Engelsk legende helt vild med...
bt.dk
Overvældende interesse for at se...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx