Af Ritzau - 31/03-17 15:13; Opdateret: 31/03-17 15:30

Kesslers rival: En afgørende kamp frister migKesslers rival: En afgørende kamp frister mig

Udsigten til endnu et møde i bokseringen med Mikkel Kessler lokker den pensionerede rival Carl Froch.

storybild

Carl Froch og Mikkel Kessler har mødt hinanden to gange i bokseringen og har begge sejret en enkelt gang. (Billede: Scanpix/Nils Meilvang)

Mikkel Kesslers beslutning om at gøre comeback som bokser vækker opsigt hos Kesslers tidligere rival Carl Froch.

Briten kommer med sin reaktion i en klumme hos Sky Sports, og han lægger ikke skjul på, at danskerens beslutning har sat gang i tankerne.

- Jeg har altid sagt, at boksere bør forblive pensionerede, men jeg må være ærlig.

- Det her har virkelig fået mig til at tænke. Det står 1-1, og det er klart, at hvis der er noget, der kunne få mig i gang igen, så er det en afgørende kamp mod Mikkel Kessler, skriver den tidligere topbokser.

Carl Froch boksede sin seneste kamp i slutningen af 2014 mod George Groves, og efterfølgende lagde Froch handskerne på hylden. Akkurat som Kessler.

- Jeg har altid sagt det, og jeg siger det igen. Jeg vil hellere se boksere blive væk - specielt efter tre år, men kigger man på det, så er Kessler måske den bedste supermellemvægter til at gøre det.

- Tempo er det første, man mister, så en bokser som Joe Calzaghe vil ikke gøre comeback, men fordi Kessler aldrig var hurtig og helt sikkert ikke havde hurtige hænder, så har han måske en chance, lyder det fra Froch.

Han vurderer, at supermellemvægt-klassen i dag ikke er, hvad den var for få år siden.

- Det er ikke for at udtrykke mangel på respekt for de nuværende supermellemvægtere, men han (Kessler, red.) ville gøre tingene ekstremt vanskelige for enhver af dem - James DeGale, Callum Smith og George Groves.

- Selvfølgelig skal vi se, hvilken form Kessler befinder sig i.

- Vi ved ikke, hvad hans motivation er, og det er jeg sikker på, at alle har deres egen mening om, men han har virkelig fået mig til at tænke, skriver Carl Froch.

Mikkel Kessler besejrede Carl Froch i Herning i april 2010. Godt tre år senere var det Carl Frochs til at besejre Kessler, da Froch vandt i London.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

32-årig mand død: Fundet på gaden i...
bt.dk
Politiet efterlyser hjemmerøvere:...
bt.dk
Efter rygter om affære med Løkke: Nu...
bt.dk
Trump så 'usikker' Oprah på tv: Håner...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx