Af Ritzau - 25/08-16 21:34

FCK-angriber er glad for at undgå giganter i CLFCK-angriber er glad for at undgå giganter i CL

Andreas Cornelius er godt tilfreds med at have trukket Leicester, Porto og Club Brugge i Champions League.

storybild

FCK's Andreas Cornelius glæder sig især til Champions League-kampene mod Leicester, der har den tidligere FCK'er Daniel Amartey og landsholdsmålmand Kasper Schmeichel på holdkortet. (Billede: Scanpix/Sakis Savvides)

Det gør bestemt ikke FC Københavns angriber Andreas Cornelius noget, at de største europæiske klubber ikke kommer til Danmark i efterårets Champions League-turnering.

Torsdag stod det klart, at FC København undgår hold som Barcelona, Real Madrid, Manchester City og Juventus, da der blev trukket lod til gruppespillet i Monaco.

I stedet hedder modstanderne Leicester, Porto og Club Brugge.

- Jeg synes, at det gælder om at gå videre, så det der med, at man gerne vil møde de helt store klubber, det synes jeg er noget pjat.

- Jeg synes, at det gælder om at trække så svage hold som muligt. Nu er det jo den største turnering i Europa, så selvfølgelig er der ikke svage hold, men jeg synes, at det ser rigtig godt ud, siger Cornelius til FCK's hjemmeside.

Han glæder sig især til kampene mod Leicester, der blandt andre har den tidligere FCK'er Daniel Amartey og landsholdsmålmand Kasper Schmeichel på holdkortet.

- Det bliver sjovt at prøve at måle sig mod de engelske mestre, siger han.

Han tror i øvrigt, at det kan lykkes at hente point mod alle modstandere.

- Jeg tror, at vi kan drille alle holdene - i hvert fald på hjemmebane. Men vi skal virkelig ramme vores topniveau, for det er alle nogle gode hold, lyder det fra angriberen.

FC København lægger ud mod Porto onsdag den 14. september, hvor det danske mesterhold skal på besøg i Portugal. FC København slutter også af på udebane, når det i FCK's sjette gruppekamp onsdag den 7. december gælder mødet med Club Brugge i Belgien.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx