Af Ritzau - 03/12-16 08:19

Mikkel Bødkers klub fortsætter succesen i NHLMikkel Bødkers klub fortsætter succesen i NHL

Med en sejr over Montreal er formstærke San Jose Sharks den danskerklub i NHL med flest point.

storybild

Mikkel Bødker har aktuelt håneretten over de andre danskere i NHL. San Jose er nemlig ligaens bedste danskerklub. (arkivfoto). (Billede: Scanpix/Christian Petersen)

Ishockeyspilleren Mikkel Bødker har sammen med San Jose Sharks fået en god start på sæsonen i verdens stærkeste ishockeyliga, NHL.

Natten til lørdag dansk tid vandt San Jose Sharks for tredje kamp i træk, da Montreal Canadiens blev slået med 2-1 i San Jose.

Gæsterne fra Canada havde muligheden for at blive det hold i NHL med flest point, men det glippede altså.

Med sejren ligger San Jose Sharks på tredjepladsen i sin konference i NHL med 31 point. Det gør samtidig San Jose til den danskerklub i ligaen med flest point.

San Jose har et point mere end Columbus Blue Jackets, der i begyndelsen af sæsonen benyttede Oliver Bjorkstrand, der siden er blevet sendt på et lejeophold i AHL.

I sejren over Montreal spillede Mikkel Bødker i tredjekæden. Danskeren fik et kvarter på isen og blev noteret for et enkelt skud på mål.

Forud for sæsonen skiftede Bødker til San Jose, efter at han i sidste sæson både optrådte for først Arizona Coyotes og siden Colorado Avalanche.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Premier League-stjerne jublede over...
bt.dk
Donald Trump i smutter: Kom til at...
bt.dk
Landsholdslegende om Laudrups...
bt.dk
Tidligere skovrider med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx