Af - 04/06-17 14:12

Wozniacki bryder syv år lang forbandelse: 'Jeg er bare så glad'Wozniacki bryder syv år lang forbandelse: 'Jeg er bare så glad'

Glæden er ikke til at skjule hos Wozniacki, der for første gang siden 2010 igen er i French Opens kvartfinale.

storybild

Wozniacki var i højt humør efter sejren. (Billede: ERIC FEFERBERG)

Det var en storsmilende Caroline Wozniacki, der straks efter sin tre-sæts-sejr i Grand Slam-turneringen French Opens ottendedelsfinale mod den ottendeseedede russer Svetlana Kuznetsova, blev interviewet af stævnespeaker Cedric Pioline midt på Roland Garros-anlæggets mægtige Court Philippe Chatrier.

»Jeg er bare så glad. Jeg spillede noget af det bedste tennis, jeg længe har gjort. Det var aggressivt og velfungerende. Men Kuznetsova er en dygtig spiller, så jeg måtte virkelig kæmpe sejren,« sagde 11. seedede Caroline Wozniacki, der takkede sit team:

»Deres opbakning var fantastisk og var med til at bære mig frem til sejren«.

Overfor BT's udsendte medarbejder lagde hendes far og coach, Piotr Wozniacki, under en snak i Players Lounge et kvarters tid efter kampen ikke skjul på sin store glæde over, at hun for første gang siden 2010 igen er i French Opens kvartfinale.

»Stor ros til Caroline. Hun spillede spillede meget smart og aggressivt fra baglinien,« sagde Piotr Wozniacki, der havde masser af gode ting at sige om sin datters forhåndsslag og stopbolde.

»Vi har op til French Open haft disse slag som fokusområder. Sikke nogle stopbolde hun lavede i begyndelsen af kampen. Men i kampens sidste halvdel brugte hun dem ikke så meget, fordi hun vil holde aggressiviteten i sine slag,« sagde Piotr Wozniacki og tilføjede:

»En anden grund til at hun besejrede Kuznetsova var, at hun holdt koncentrationen fra start til slut. Selvfølgelig tabte Caroline andet sæt. Men vi skal huske, at russeren har vundet turneringen her i Paris tidligere. Så hun er altså en rigtig dygtig spiller.«

Senere i eftermiddag bliver det afgjort hvem Caroline Wozniacki skal møde i kvartfinalen på tirsdag, når useedede Jelena Ostapenko fra Letland og den 23. seedede australier Samantha Stosur mødes.

»Det er to spillere, jeg kender udmærket. Men jeg har da tænkt mig at se kampen fra tilskuerpladserne,« sagde Piotr Wozniacki.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx