17/09-17 17:04

Hobro-træner: Det kommer til at se brutalt udHobro-træner: Det kommer til at se brutalt ud

Hobro tabte med hele 1-5 på udebane til FC Midtjylland. Nederlaget var for stort, mener Hobros cheftræner.

storybild

Herning. Hobro fik en ordentlig øretæve, da holdet søndag besøgte FC Midtjylland. Hjemmeholdet vandt med hele 5-1 og det var en ærgerlig Hobro-cheftræner, der efter opgøret gjorde status over kampen.

- Vi så dårlige ud i første halvleg, hvor vi ikke lykkedes med at gøre deres forsvar usikkert.

- Det blev bedre i anden halvleg. Derfor ærgrer det mig, at vi endte med at lukke de to sidste mål ind. Det kom til at se brutalt ud på måltavlen siger Hobros cheftræner Thomas Thomasberg efter opgøret og uddyber:

- Vi lader dem være gode. Vi skulle have truet deres tre mand i forsvaret, men vi kommer for sent i gang, siger træneren, der synes at FC Midtjylland havde fortjent sejren og forudser, at midtjyderne får en fin sæson.

- Vi må være ærlige og sige, at det er fortjent, at FC Midtjylland vinder. De har så mange gode spillere og spiller underholdende fodbold.

- De kommer helt sikkert til at slutte i top-2, forudser Hobros cheftræner, der samtidig roser sin trænerkollega Jess Thorup for et godt stykke arbejde i det midtjyske.

- Hvis han får fred og ro til at udvikle holdet, kommer de helt sikkert til at ligge i toppen, siger Thomasberg, der mener, at der er for meget negativ fokus på kollegaens arbejde.

Thomas Thomasberg mister derfor heller ikke modet ved søndagens nederlag, for han mener fortsat, at Hobro har gjort det godt i sæsonens første kampe.

- Vi har haft en god sæsonstart, og det ændrer det her resultat ikke ved, siger Thomasberg, der ser frem til de kommende kampe med forventning om at få flere point.

- Vi skal have flere point inden jul, og det får vi også, for vi kommer til at give flere hold problemer siger træneren.

- Næste gang får vi besøg af Brøndby, der kommer med noget af det samme som FC Midtjylland. Der skal vi være klar fra start, for ellers bliver det også en svær kamp, siger cheftræneren.

Det er på søndag, Hobro på hjemmebane får besøg af Brøndby.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Åh nej: Markant vejrskifte på vej...
bt.dk
Astralis vandt finale: Twitter morer...
bt.dk
Bendtner overrasker med...
bt.dk
Ikonisk dansk band leverede kongelig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx