Af Ritzau - 20/10-16 12:01

TTH Holstebro mangler millioner og er truet på driftenTTH Holstebro mangler millioner og er truet på driften

Håndboldklubben TTH Holstebro har akut brug for økonomisk hjælp, hvis driften skal sikres i fremtiden.

storybild

Michael Thøgersen og TTH Holstebro, som her ses i aktion i søndagens Champions League-kamp mod Nantes, er truet på driften. (Billede: Scanpix/Morten Stricker)

TTH Holstebros håndboldherrer har de seneste tre år leveret underskud i millionklassen.

Håndboldklubben har derfor akut brug for seks millioner kroner til styrkelse af egenkapitalen og til driften, skriver klubben på sin hjemmeside.

- Trods massiv sportslig succes gennem flere sæsoner er det en kontinuerlig udfordring at få økonomien i TTH Holstebro til at hænge sammen.

- Sæsonen 2015-2016 resulterer i et underskud i nærheden af fem millioner kroner, hvilket er særdeles utilfredsstillende.

- Underskuddet skyldes øgede omkostninger i forbindelse med vores sportslige succes samtidig med, at vi mistede omsætning, forklarer Jørgen Hansen, formand for TTH Holstebro.

Han tør endnu ikke love, at der fortsat vil være ligahåndbold for TTH Holstebro i fremtiden.

- Budgettet for indeværende sæson siger lige nu et minus på tre millioner kroner, og før vi finder de penge, kan vi ikke sige noget konkret om klubbens fremtid, erkender Jørgen Hansen.

Fremtidens TTH Holstebro er til debat på et sponsormøde på tirsdag, hvor de aktuelle økonomiske udfordringer skal drøftes.

- Det er tvingende nødvendigt, at vi sammen med sponsorer og samarbejdspartnere får fastlagt en ny strategi, der er tilpasset både økonomisk og sportsligt.

- Når det er på plads, kan vi sammen fastlægge klubbens sportslige niveau og ambitioner for de kommende år.

- De vedvarende bestræbelser på at få indtægter og udgifter til at hænge sammen hæmmer klubbens muligheder for at udvikle sig i fred og ro.

- Derfor er det nu nødvendigt, at vi både får tilført kapital her og nu samt sikrer et økonomisk fundament. Vi har som mål at indgå nye partnerskaber med sponsorer i tre år frem mod 2020, siger Jørgen Hansen.

Bestyrelsen i TTH Holstebro vil i de næste to måneder arbejde frem mod en bæredygtig løsning.

15. december vil klubbens fremtidige strategi blive præsenteret.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx