Af - 03/09-13 10:28

Engelsk klub ville have MakienokEngelsk klub ville have Makienok

En større engelsk klub forsøgte sent i går aftes, at få fingrene i Brøndbys unge angriber.

storybild

En engelsk klub tilbød sent i går aftes, at leje Brøndbys Simon Makienok. (Billede: Polfoto/Christian Klindt Sølbeck)

Blot to timer før transfervinduet lukkede, modtog Brøndby et bud på Simon Makienok. En større, dog unavngiven, engelsk klub ønskede, at leje den unge angriber. Et bud som klubben dog afviste.

- Efter relativt kort tids overvejelse valgte vi at afvise buddet. Vi ønsker ikke at leje Simon Makienok ud, og slet ikke så kort tid før transfervinduet lukker, da vi reelt set ikke ville kunne nå at finde en erstatning, siger sportschef Per Rud til klubbens hjemmeside.

- En udlejning af Simon er der ikke det store perspektiv i set fra klubbens synspunkt. Vi ville miste en meget vigtigt spiller resten af denne sæson, og vi ville ikke være sikret en transferindtægt til næste sommer. Derfor var vi nødt til at afvise tilbuddet, selv om vi naturligvis under Simon et spændende udlandseventyr. Det er vi nu overbevist om, at han nok skal få på et senere tidspunkt, siger Per Rud.

LÆS OGSÅ: Makienok kunne have reddet Brøndbys økonomi - han sagde nej

Tilbuddet kommer kun kort tid efter at en russisk klub tilbød at købe 22-årige Makienok, et tilbud som klubben sagde ja til, men som spilleren selv afviste.

Brøndby IF har haft en forfærdelig Superliga indtil nu, og liger i øjeblikket på en 12. og dermed sidsteplads, med kun tre point efter syv kampe.

LÆS OGSÅ: Makienok kunne have reddet Brøndbys økonomi - han sagde nej

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skiltet gør mig skør: Kommunen taler...
bt.dk
Gunnvør om uvenskaber i...
bt.dk
Den er god nok: Dette fags eksamen...
bt.dk
Dansk tv-vært trækker sin datter fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx