Af - 21/02-14 07:54

Ny FC Midtjyde: - Det sidste år var noget hø!Ny FC Midtjyde: - Det sidste år var noget hø!

Ligaens nummer byder velkommen hjem til en gammel kending af klubben. Jakob Poulsen ser frem til at gøre sit bedste i foråret.

storybild

(Billede: Frederiksen ole)

For små to år siden forlod Jakob Poulsen FC Midtjylland med en bronzemedalje om halsen. Nu er han tilbage i Herning for at hjælpe holdet i jagten på guld.

Den mellemliggende perioder har været op og ned for den 30-årige midtbanespiller.

AaB-træner: Guld vil være en sensation
AaB-træner: Guld vil være en sensation

- Det første halve år var fint. Jeg spillede 20 kampe, følte mig godt tilpas og var en vigtig del af holdet i Monaco. Det sidste år var noget hø! fortæller han selv om opholdet i Monaco. Han føler selv, at hans niveau rakte til den bedste franske række, men det rakte alligevel ikke til at beholde sin plads i truppen, da der blev smidt 900 millioner kroner i nye spillere.

Pyha, superliga: Profilerne blev ikke solgt
Pyha, superliga: Profilerne blev ikke solgt

- Så blev konkurrencen for hård, indrømmer han, og så var det ikke svært at sige ja til FC Midtjylland i januar. Dels fordi tilbuddet fra Herning, ifølge Jakob Poulsen selv, var det eneste, og dels fordi:

- Det er jo en super situation at føre med fire point ved vinterpausen. FCM's bedste mulighed for at vinde en guld-medalje nogensinde, siger han.

Går ned i løn for at blive mester
Går ned i løn for at blive mester

Han glæder sig til 15 kampes forfølgelsesløb, men er lidt nervøs for de første kampe, hvor FC Midtjylland er langt fra stærkeste opstilling.

- De første par kampe har Sylvester Igboun karantæne. Peter Andersson er ude med sin knæskade, og jeg er med i stedet for Danny Olsen, som har spillet sindssygt godt, siger den hjemvendte midtjyde, som krydser fingre for, at forspringet holder.

- Det er fedt. Vi har det hele i vores egne hænder. Superdeligt, men det er også et pres, som man skal kunne stå for. Men jeg tror, at vi har holdet til det, siger han.

LÆS OGSÅ: Gør Monaco grin med Jakob Poulsen?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

‘Bad boys’-Amalie: Sådan er Lasses og...
bt.dk
Superliga-stjerne har fået sit store...
bt.dk
Medie: Aviciis familie søger svar...
bt.dk
Verdensstjerne i København: 'Jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx